Kaikki tarvittava parhaisiin kytkentäkaappeihin

Kaikki tarvittava parhaisiin kytkentäkaappeihin

Asennuksen ammattilaisena Phoenix Contact tarjoaa kaikki tuotteet kytkentäkaapin täydelliseen asennukseen.

Optimaalisesti asennettu kytkentäkaappi ei ole pelkästään käyntikorttisi asiakkaille. Oikea asennusmateriaali säästää arvokasta tilaa, optimaalinen johdinten vienti nopeuttaa johdotusaikaa, älykkäät lisätarvikkeet tekevät asennuksesta ja kaapeloinnista nopean ja helpon.

Valikoimamme kytkentäkaapeille lyhyesti

Saat kaiken samalta toimittajalta: käytännölliset kaapeliläpiviennit kytkentäkaappiin, läpivientiholkit, kaapelinsuojajärjestelmät ja -kanavat sekä pienimmätkin komponentit, kuten nippusiteet ja kaapelimerkinnät. Täsmällinen toiminnallisuus ja korkein laatu ovat standardejamme kaikissa yksityiskohdissaan.

Rakenna kytkentälaitteistot ja -kaapit nopeasti ja tilaa säästäen sopivien asennustarvikkeiden avulla. Kytkentäkaapin asennuskiskot ja pidikkeet varmistavat sähköisten liitäntäkomponenttien ja osien turvallisen kiinnityksen.

Asennustarvikkeet mahdollistavat ahtaiden tilojen optimaalisen hyödyntämisen, suojaprofiilit takaavat luotettavan kosketussuojauksen.

Asenna kytkentäkaappi järjestelmällisesti. Innovatiivinen kaapeleiden ohjausjärjestelmä CGS mahdollistaa nopean ja aikaa säästävän liitännän kytkentäkaapin oveen.

Laaja johdotuskanavavalikoima tarjoaa joustavan ja samalla järjestelmällisen kaapeliasennuksen kytkentäkaappiin. Ilman työkaluja erotettavat liitäntäalueet helpottavat asennusta. Kaapelinsuojaletkut suojaavat kytkentäkaappiin vietäviä kaapeleita ja johtimia.

Kaapeleiden läpivientijärjestelmän CES modular avulla viet kaapeleita tilaa säästäen, selkeästi ja järjestelmällisesti kytkentäkaappiin. Käytä joustavasti yhdisteltäviä holkkitiivisteitä sekä kalustettujen että kalustamattomien kaapeleiden asennukseen ja vaihtoon.

CES Multigates -läpivientilaippojen avulla voit viedä jopa 37 kalustamatonta kaapelia vain yhden kalvolevyn kautta kytkentäkaapin sisään. Erikokoisia kartioholkkeja voidaan leikata tarpeiden mukaan.

Potentiaalin jakajat helpottavat ohjaus- ja käyttöjännitteen jakamista. Potentiaalitasojen ja liittimien eri määrät mahdollistavat monipuolisen käytön.

Kompaktien PTFIX-potentiaalinjakoliittimien asennus sujuu nopeasti ja joustavasti, ne ovat heti käyttövalmiita ja vapaasti laajennettavissa. Kytkentäkaapin erilaisia potentiaaleja voidaan jakaa selkeästi ja tilaa säästäen. Herkkien analogisten signaalien EMC-suojaus voidaan Phoenix Contactin tuotteilla ratkaista helposti ja turvallisesti.

Uudet EO-pistorasiat on suunniteltu kansainväliseen käyttöön kytkentäkaappien ja kytkentälaitteistojen asennuksessa.

Lisätoiminnot, kuten LED-indikoinnit, kytkimet, sulakkeet tai suojayksiköt laajentavat käyttömahdollisuuksia. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät takuuvarmasti kytkentäkaappiisi optimaalisen pistorasian.

PLD-kytkentäkaappivalot valaisevat myös kytkentäkaapin alaosan optimaalisesti ja ne voidaan asentaa erittäin nopeasti ilman työkaluja.

Valitse kahdesta teholuokasta ja erittäin monipuolisesta tuotevalikoimasta tarpeisiisi sopivat valot.

Tuotteisiin

Pääset seuraavien linkkien kautta suoraan tuotealueelle.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje