Industrie 4.0

Industrie 4.0

Tulevaisuuden älykäs tuotanto: Phoenix Contactin kokemus ja ratkaisut pitävät sinut kehityksessä mukana.

Kategoriat

Mikä on Industrie 4.0?

Älykäs tehdas valmistaa asiakkaalle räätälöityjä tuotteita  

Industrie 4.0 ja esineiden Internet

Jotta voimme voittaa alamme kohtaamat haasteet digitaalisessa maailmassa, keskitämme jatkuvan muutoksen yhteen käsitteeseen: Industrie 4.0.

Se käsittää tuotteiden, tuotantotekniikoiden ja tuotantoprosessien digitalisaation. Kaikki osapuolet käyttävät digitaalisia tietoja yrityksestä riippumatta liiketoimintaprosesseissa ja arvoketjuissa. Virtuaalinen ja todellinen maailma sulautuvat toisiinsa tuotteen koko elinkaaren ajan.

Tähän perustuu esineiden Internet (Internet of Things, IoT), jossa yksiselitteisesti tunnistettavat fyysiset komponentit, tuotteet tai järjestelmät kuvataan virtuaalisesti. Tässä maailmassa yhdistyvät kaikki teollisuuden osa-alueet. Ihmiset, koneet ja myös tuotteet vaihtavat tietoja keskenään.

Miksi neljäs teollinen vallankumous?

Tuotantoteollisuuden digitalisaation tavoitteena on älykäs tehdas  

Neljäs teollinen vallankumous

Tuotantoteollisuuden jatkuva muutos näkyy kolmessa ensimmäisessä teollisessa vallankumouksessa: höyrykone, työnjakoon perustuva sarjatuotanto ja automaatio ohjaustekniikan avulla. Tällä hetkellä digitaalisuus on siirtymässä kohti älykästä tuotantoa. Industrie 4.0 tarjoaa ratkaisuja kompleksien tuotantoprosessien optimointiin uusien tekniikoiden avulla. Teollisuustuotanto ja IT lähentyvät toisiaan yhä enemmän.

Neljännen teollisen vallankumouksen aikana syntyy Smart Factory - älykäs tehdas. Älykäs tehdas tarkoittaa tehokasta ja mukautumiskykyistä tuotantoa, joka pyrkii jatkuvasti optimaaliseen lisäarvoon. Itseorganisoituvia arvoketjuja voidaan optimoida erilaisten kriteerien, kuten kustannusten, käytettävyyden tai resurssien kulutuksen perusteella.

Industrie 4.0 Phoenix Contactilla

Phoenix Contact valmistaa eräkoon 1 tuotteita täysautomaattisesti  

Esimerkki älykkäästä tuotannosta

Yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa kehitämme aktiivisesti ratkaisuja tulevaisuutta varten. Lähes 100 vuoden koneenrakennus- ja automaatiokokemuksen tuloksena Phoenix Contact kykenee muuntamaan digitaalisen transformaation tulevaisuuden älykkääksi tuotannoksi.

Korkea tuotantokapasiteetti, yrityksen oma koneenrakennus ja automaatioasiantuntijoiden tietotaito ovat vain kolme useista syistä, joiden vuoksi Phoenix Contact on luotettava kumppani.

Toteutamme omassa tuotannossa sen, mikä tänään on mahdollista. Tutustu Industrie 4.0:n etuja kuvaaviin sovellusesimerkkeihin. Paranna kilpailukykyä älykkäämmällä tuotannolla, joka maksimoi tehokkuuden ja joustavuuden. Kehitämme sitä varten komponentteja, järjestelmiä ja ratkaisuja.

Käytännönläheiset toimintakenttämme

Jotta Industrie 4.0:n edut voidaan hyödyntää, työskentelemme käytännönläheisillä toimintakentillä.

Seuraavaa linkkiä napsauttamalla saat lisätietoja käytännönläheisistä toimintakentistä.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje