Torni

Torni

Innovatiiviset valmisratkaisut

Käytä tornijärjestelmien varusteluun Phoenix Contactin luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Takaisin: Tuulivoimalat

Kategoriat

  • Ratkaisut tornin valaistukseen

    Phoenix Contact tarjoaa tuulivoimalan tornin täydellisen valaistusjärjestelmän keskeytymättömästä teholähteestä LED-valaisimiin.

Tuulivoimalan tornissa on invertterin sekä data-, signaali- ja tehokaapeloinnin lisäksi myös täydellinen infrastruktuuri tuulienergialaitteiston huoltoa varten, kuten valaistus ja tarkastuslaitteet. Nämä järjestelmät toimivat osittain itsenäisesti pääohjauksesta. Niitä on kuitenkin valvottava ja ne on suunniteltava paikallisten turvallisuusnormien mukaisesti.

Invertterin kaapelointi, tornin alaosaan koteloitu elektroniikka, valaistus- tai valvontajärjestelmät - Phoenix Contactilta löydät innovatiivisia valmisratkaisuja torniin.

Edut

  • Huoltovapaat valaistusratkaisut vähentävät huoltotöiden tarvetta
  • Toiminnallisesti turvallinen - turvaratkaisut omavaraisille tai verkotetuille järjestelmille
  • Älykkäät kaapelointiratkaisut säästävät aikaa

Kaapelointi

Tuulivoimalan tornin kaapelointi  

Ratkaisut tornin luotettavaan kaapelointiin

Tuulivoimalan pysyvästi luotettavaan kaapelointiin löydät meiltä monia ratkaisuja: sekä signaalien, datan että tehon siirtoon.

Asiakaskohtaisesti kalustetut kaapelit vähentävät asennusaikoja entisestään, sillä kaapelit ja pistoliittimet voidaan räätälöidä vaatimuksia vastaaviksi.

Valaistus

Tuulivoimalan tornin valaistus  

Vähän huoltoa vaativat ja helposti asennettavat valaistusratkaisut

Phoenix Contactin valaistusratkaisut vaativat vain vähän huoltoa. Erityinen pistoketekniikka nopeuttaa ja etenkin helpottaa tornin valaistuksen johdotusta niin, että sähköalan ammattilaista ei tarvita.

Integroitu UPS takaa riittävän valaistuksen hätätapauksessa. Hätävaloja ei tarvita, koska säästeliäät ledit saavat virran tämän akun kautta.

Tarkastuslaitteet

Tarkastuslaitteet  

Turvalliset ratkaisut luotettavaan poiskytkentään hätätapauksessa

Tarkastuslaitteita käyttävien ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi saatavana on toiminnallisesti turvallisia erillisjärjestelmiä luotettavaan poiskytkentään hätätapauksessa.

Ne perustuvat modulaarisiin pienohjauksiin, jotka suorittavat valvontatoiminnot. Langattomat RADIOLINE-moduulit huolehtivat tiedonsiirrosta laitteistonohjaukseen.

Tekniikka omavaraisille ja verkotetuille alajärjestelmille

Myös tuulivoimalan torni vaatii kestävää tekniikkaa. Käytä osittain omavaraisesti toimivien alajärjestelmien varusteluun Phoenix Contactin luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Modulaarinen ohjaustekniikka ja kattava I/O-moduulivalikoima mahdollistavat järjestelmien joustavan laajentamisen myös jälkeenpäin, esimerkiksi energiatietojen keruulla syöttöä varten. Valaistuksessa tärkeää on aikaa säästävä ja ennen kaikkea yksinkertainen johdotus.

Tekniikka omavaraisille ja verkotetuille alajärjestelmille

Kestävää tekniikkaa torniin - kaapeloinnista valaistukseen ja tarkastuslaitteistoon

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Ratkaisut tornin valaistukseen

Yhden kytkentäkaapin kokonaisjärjestelmä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje