Ratkaisut tornin valaistukseen

Yleistä

Tuulivoimalan torni  

Tornin luotettava valaistus myös hätätilanteessa

  • Työalueiden ja poistumisteiden tehokas valaistus takaa henkilöstön turvallisuuden tuulivoimalassa.
  • Phoenix Contactilta on saatavana täydellinen järjestelmä keskeytymättömästä teholähteestä aina valaisimiin saakka.
  • Järjestelmä varmistaa asentajien mukavan työskentelyn lisäksi myös turvallisen laskeutumisen, jos sähkö katkeaa.

Sovellus

Tuulivoimaloiden tornit on valaistava turvallisesti, jotta niissä voidaan työskennellä turvallisesti. Valaistuksen suunnitteluun sovelletaan standardia 50308. Se määrittää muun muassa vaadittavat valaistusvoimakkuudet työalueilla ja poistumisteillä. Vielä nykyäänkin monet valmistajat käyttävät vanhentunutta loisteputkitekniikkaa, vaikka siinä esiintyy usein ongelmia.

Lähes huoltovapaa LED-pohjainen ratkaisu tuo valaistusjärjestelmän tekniikan nykyiselle tasolle. Se vähentää huoltotöitä ja parantaa samalla tehokkuutta. Phoenix Contact on kehittänyt tuulivoimaloiden valaistukseen täydellisen järjestelmän, joka käsittää myös poistumistiet.

Ratkaisu

Kokonaisratkaisu tornin valaistukseen  

Täydellinen järjestelmä tornin valaistukseen

Phoenix Contactilta on saatavana tornin valaistukseen täydellinen järjestelmä, joka koostuu kytkentäkaapista ja keskitetystä, keskeytymättömästä teholähteestä, valmiskaapeleista sekä LED-moduuleista. LED-moduulit vastaavat ajankohtaista EN 50308 -standardia ja suojausluokan IP 65 vaatimuksia. Koska LED-moduulien polttoikä on 50 000 tuntia, järjestelmä on lähes huoltovapaa. Mikäli LED-moduuliin kuitenkin tulisi vika, se voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti erityisen pistokejärjestelmän avulla. Valaistusta ei tarvitse kytkeä pois päältä.

LED-moduuleihin on integroitu verkkolaite, joka mahdollistaa käytön V AC -verkossa. Keskitettynä teholähteenä Phoenix Contact Quint-sarjan IQ-tekniikalla varustettua UPSia. Tornin jalustaan asennetun UPSin akku voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti. Asentajien ei näin tarvitse käyttää tikkaita LED-moduulin akun vaihtamiseksi. IQ-tekniikka mahdollistaa jatkuvan tiedonsiirron teholähteen ja akun välillä. Akun ajankohtaisen varaustilan, suorituskyvyn ja jäljellä olevan polttoiän tiedot voidaan lukea. Tämä mahdollistaa huoltotehtävien nopean koordinoinnin. Asentajien ei tarvitse enää laskeutua laitteistosta ilman valaistusta.

QPD-asennusjärjestelmä  

Pienjännitedirektiivi varmistaa verkon vakauden

Nopea asennus pistoliitettävillä kaapeleilla

Phoenix Contactin luotettavan QPD-asennusjärjestelmän avulla yksittäiset komponentit liitetään toisiinsa taloudellisesti. Ratkaisu tarjoaa merkittäviä etuja liitäntäkoteloiden käyttöön verrattuna. Tuulivoimalan valmistaja tilaa voimalatyyppiä vastaavat valmiskaapelit Phoenix Contactilta. Kaapelit liitetään helposti - sähköasentajaa ei tarvita asennuspaikalla. Näin työläs ja hidas kaapelointi paikan päällä muuttuu nopeaksi Plug & Play -ratkaisuksi

Tornin valaistuksen topologia

Valaistuksessa tärkeää on aikaa säästävä johdotus

Edut

  • Etävalvonta mahdollistaa huoltojen optimaalisen suunnittelun
  • Valaistusta ei tarvitse huoltaa, sillä LED-lamppujen polttoikä on noin 50 000 tuntia
  • Valaistusratkaisun nopea ja helppo asennus ilman erikoistyökaluja
  • Keskitetty keskeytymätön teholähde varmistaa poistumisteiden valaistuksen

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Ratkaisut tornin valaistukseen

Yhden kytkentäkaapin kokonaisjärjestelmä

Referrer:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje