Napa ja lapakulma

Napa ja lapakulma

Erittäin käyttövarma tekniikka

Valitse luotettavat ratkaisut lapakulman nopeaan säätöön ja häiriöttömään tiedonsiirtoon.

Lapajärjestelmän on toimittava luotettavasti koko ajan, jotta optimaaliset energiatuotot voidaan taata ja lapakulma säätää tarkasti. Lisäksi lapajärjestelmä on tärkeä suojalaite, joka tarvittaessa kääntää lavat pois tuulesta vaurioiden estämiseksi.

Siksi luotettava tiedonsiirto liukurenkaan kautta on olennaisen tärkeää. Phoenix Contactin ratkaisujen avulla toteutat häiriöttömän tiedonsiirron napaan. Lisäksi tarjoamme jälkiasennusratkaisuja, joiden avulla Ethernet-yhteys voidaan muodostaa jälkeenpäin.

Edut

  • Lapakulman nopea ja luotettava säätö - kestävä tekniikka napaan
  • Redundanttiset liukurengasratkaisut varmistavat häiriöttömän tiedonsiirron napaan
  • Roottorilapojen valvonta salamaniskujen ja lapojen kuormituksen monitorointiin

Aktiivinen lapakulman säätö

Komponentit lapakulman säätöön  

Kestävät komponentit lapakulman säätöön

Kaikkien lapakulman säätökomponenttien pitää kestää voimakasta tärinää ja lämpötilojen vaihteluja. Vankat HEAVYCON EVO -moninapapistoliittimet takaavat luotettavan liitännän.

Nämä edellytykset koskevat myös turvatuotteita, koska useiden toimintojen pitää täyttää turvallisuusvaatimukset. Ylijännitesuoja turvaa lapakulman säätöjärjestelmän ylijännitteiden aiheuttamien vahinkojen varalta.

Tiedonsiirto

Tiedonsiirto napaan  

Tuotteet luotettavaan tiedonsiirtoon valokuidun ja kupariliukurenkaan kautta

Optimaalisesti käytettävissä on kaksi erilaista tapaa navan tiedonsiirrolle. Koska perinteinen tiedonsiirto liukurenkaan kautta on usein altis häiriöille, Phoenix Contact tarjoaa yhdistelmäratkaisun:

SHDSL-modeemit ja WDM-siirtotekniikat nopeaan tiedonsiirtoon yksimuotokuidun kautta normaalikäytössä ja redundanttinen siirtotapa kupariliukurenkaan kautta. Vankat moninapapistoliittimet varmistavat luotettavan tiedonsiirron liukurenkaan kautta.

Lavan tilavalvonta

Tuotteet lavan tilavalvontaan  

LM-S on kokonaisratkaisu tuulivoimaloiden salamavirtojen mittaukseen

Roottorilavat ovat nykyään yli 60 metriä pitkiä ja 10 tonnia painavia. Kasvavien mittojen mukana muuttuvat myös valvonnalle asetetut vaatimukset.

Rotor Monitoring System RM-S -järjestelmä valvoo lapoihin kohdistuvia kuormia. Näin vauriot voidaan havaita ajoissa ja lapakulman säätötapa optimoida.

Lisäksi LM-S-järjestelmää (Lightning Monitoring System) voidaan käyttää salamaniskujen mittaamiseen ja tehokkaampaan huoltosuunnitteluun.

Tietojen luotettava ja kustannustehokas siirto

Varmista tehokas tiedonsiirto konehuoneen ja navan välillä. WDM-siirtotekniikat mahdollistavat häiriöttömän tiedonsiirron vain yhdellä lasikuidulla. Kaksinkertainen redundanttisuus voidaan muodostaa ylimääräisten, kupariliukurenkaan kautta kommunikoivien SHDSL-modeemien avulla. Tiedonsiirtovalmius säilyy, vaikka kahteen neljästä liukurengaskanavasta tulisi toimintahäiriö. Kun molemmat järjestelmät yhdistetään, saavutetaan korkea käyttövarmuus alhaisilla kustannuksilla.

Tekniikka lapakulman ohjaukseen

Redundanttinen ja turvallinen tiedonsiirtoratkaisu napaa varten

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Roottorin lapojen valvontajärjestelmä

Kokonaisjärjestelmä roottorin lapojen täydelliseen valvontaan


Salamavirran mittausjärjestelmä LM-S

LM-S valvoo Guangxin 1,5 megawatin tuulipuistoa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje