Suojaa sähköverkko hyökkäyksiltä

Kriittisten infrastruktuurien suojaaminen fyysisiltä hyökkäyksiltä on yhä tärkeämpää. Kompaktit SpotterRF-tutkajärjestelmät varmistavat, että turvallisuusalan työntekijöillä on valvottavan alueen 100-prosenttisesti kattava näkyvyys kaikissa sääolosuhteissa kellon ympäri.

Yhteenveto

Suojaa sähköverkko hyökkäyksiltä  

Suojaa sähköverkko hyökkäyksiltä

  • Tärkeää infrastruktuuria suojaavat valvontajärjestelmät eivät missään tilanteessa saa menettää sähkönsyöttöä tai tiedonsiirtoyhteyksiä.
  • SpotterRF on yhdistänyt voimansa IndustrialENET:in ja Phoenix Contactin kanssa tavoitteenaan parantaa uusimman kompaktin tutkajärjestelmänsä luotettavuutta valvontatarkoituksiin.

Asiakasprofiili

SpotterRF:n patentoidut CSR-järjestelmät (Compact Surveillance Radar Systems) mahdollistavat tärkeiden muuntamoiden yli aluerajojen ylettyvän suojauksen. CSR on pieni tutkalaite, jota voit pitää jopa kädelläsi. Se on suunniteltu alunperin ilmavoimien käyttöön ja on nyt saatavana myös energiantuotantoalan turva-ammattilaisille. Kompaktit SpotterRF-tutkajärjestelmät varmistavat, että turvallisuusalan työntekijöillä on valvottavan alueen 100-prosenttisesti kattava näkyvyys kaikissa sääolosuhteissa kellon ympäri.

SpotterRF on vuosien ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä suosimansa asemapartnerin IndustrialENET:in kanssa. IndustrialENET on myös Phoenix Contactin systeemi-integraattori. IndustrialENET on älykkäiden liikennejärjestelmien ja tärkeiden infrastrukstuuriprojektien verkko- ja IP-videovalvontaratkaisujen valmistuksen ammattilainen. Yritys työskentelee yhdessä ensiluokkaisten toimittajien, kuten SpotterRF:n ja Phoenix Contactin kanssa, ja toimittaa Plug-and-Play-periaatteen mukaisia kokonaisratkaisuja. Yhteistyön aikana IndustrialENET ja Phoenix Contact ovat kehitelleet yhteistyössä SpotterRF:n kanssa parannetun liitäntäpaneelin, joka soveltuu laajemmalle lämpötila-alueelle ja on joustava, pieni ja OEM-hinnoiteltu. Projektissa hyödynnettiin Phoenix Contactin tuotantolaitoksia sekä heidän asiantuntemustaan. Lisäksi hanke hyötyi järjestelmän hintarakenteesta sekä IndustrialENET:in kuin myös Phoenix Contactin insinöörien teknisestä tuesta.

Sovellus

Kytkinkaapin Phoenix Contact -tuotteet  

Energianjakeluyhtiöille uuden liitäntäpaneelin parannettu luotettavuus tuo lisää varmuutta.

Korkea turvallisuus vaatii luotettavuutta

Energianjakeluyhtiöt ja muut vastuulliset tahot etsivät mahdollisuuksia kaukana sijaitsevien asemien parantamiseksi. Lisäksi heidän tulee noudattaa uusia läkisääteisiä säännöksiä, kuten NERC-CIP-014-1-standardia. Nämä velvoittavat yhtiöitä varmistamaan virransyöttö- ja tiedonsiirtojärjestelmien kohtuullisen suojauksen fyysisiä hyökkäyksiä vastaan.

Laitteistoympäristöön sijoitetuilla videokameroilla on tärkeä osuus, mutta energianjakeluyhtiön tulee varmistaa myös järjestelmän jatkuva saatavuus sekä tarvittavien tietojen siirto. SpotterRF ja IndustrialENET ovat tehneet yhteistyötä jo yhden aikaisemman valvontajärjestelmän parissa, mutta he halusivat parantaa järjestelmän virransyötön luotettavuutta ja tukea näin asiakkaita NERC-CIP-014-1-standardin noudattamisessa.

Nämä paneelit on sijoitettu suljettuihin koteloihin ympäri muuntamoaluetta ja kohteesta riippuen ne voivat joutua suurten lämpötilavaihteluiden kohteeksi. Useissa kohteissa esiintyy myös elektromagneettisia vaikutuksia, jotka voivat aiheuttaa signaalikatkoksia tai niiden poisjäämistä.

Alunperin SpotterRF valmisti paneelit perinteisellä tavalla: he tilasivat yksittäiset komponentit, valmistivat paneelit yrityksessä sekä suorittivat luovutus- ja laadunvarmistustestit itse. Paneelin tuotanto ei kuitenkaan ollut SpotterRF:n erikoisalaa. Paneelin rakentamiseen tarvittava aika ja työmäärä esti tiimiä keskittymästä heidän ydinosaamiseen - tutkajärjestelmien rakentamiseen.

Phoenix Contactin paneeli osoittautui hyväksi ratkaisuksi SpotterRF:lle. Sillä voitiin parantaa edelleen järjestelmän yleistä saatavuutta sekä suojata SpotterRF-tutkia ylijännitteiltä ja virransyötön keskeytyksiltä. Tämän ratkaisun ansiosta myös kenttähäiriöiden lukumäärää voitiin laskea huomattavasti.

Ratkaisu

SpotterRF tarjoaa turvallisuutta myös aitausten ulkopuolle  

Patentoiduilla Compact Surveillance -tutkajärjestelmillä SpotterRF huolehtii maan tärkeiden sähköisten muuntamoiden turvallisuudesta, joka jatkuu aina laitoksen aitausten ulkopuolelle.

Käyttäjän määrittelemä paneeli, jolla on korkea saatavuus

"Mallit SpotterRF C20D ja C40D ovat tulosta jatkuvista ponnisteluistamme yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden turvallisuuden parantamiseksi", sanoo Logan Harris, SpotterRF:n toimitusjohtaja. "IndustrialENET:in kehittelemä uusi liitäntäpaneeli mahdollistaa asiakkaille Spotter-tutkien nopean liitännän ja niiden sähkö- ja tiedonsiirtokanavien paremman suojauksen hankalien sääolosuhteiden aiheuttamilta ylijännitteiltä."

Uusi paneeli yhdistää IndustrialENET:in teknologian ja SpotterRF-tutkat kestävien kameroiden kanssa siltojen, tunneleiden ja sähköisten muuntamoiden suojaukseen haitallisilta olosuhteilta.

Ratkaisu sisältää järjestelmätason integraation Spotter-tutkatekniikan ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen kameroiden kanssa. Tutkajärjestelmä pystyy tunnistamaan kohteet luotettavasti kaikissa näkyvyyksissä tai ympäristöolosuhteissa sekä ohjaamaan kameroita niin, että käyttäjä voi tarkastella tilannetta visuaalisesti. Kattava dynamiikka-alue ja Starlight-teknologia mahdollistavat, että kamerat pystyvät esittämään kaikki optiset yksityiskohdat päivällä ja yöllä. Lisäksi kamerassa on IR-valaistus, jonka avulla saadaan tarkkoja kuvia jopa 365 metrin etäisyydeltä myös ympäristössä, jossa ei ole valaistusta. Yhdessä SpotterRF-tutkateknologian kanssa saadaan aikaan alhaisemmat asennuskustannukset sekä pienennetään tarvittavien kameroiden määrää.

Kuvaruudun näyttö NERC-CIP-014-1  

NERC-CIP-014-1-standardia noudattamalla energianjakeluyhtiöiden tulee varmistaa, että heidän turvajärjestelmänsä pystyvät toimittamaan tärkeitä tietoja myös äärimmäisissä olosuhteissa.

C40D voi kattaa saman alueen kuin 20 kiinteästi asennettua lämpökuvakameraa. Se toimii sateessa, sumussa ja lumisateessa ja seuraa jokaista näkölinjansa liikkuvaa kohdetta. Se tunnistaa liikkuvan henkilön jopa 600 metrin etäisyydeltä ja sen näkökenttä on 90 astetta. C40D painaa alle 700 grammaa ja se voidaan helposti kiinnittää olemassa oleviin rakenteisiin, kuten pylväisiin, aitoihin tai puihin. Liitäntä tapahtuu mutkattomasti Power-over-Ethernet -kytkimillä jo voimassa oleviin Ethernet-verkkoihin ja sopii näin ollen useisiin käyttökohteisiin, kuten öljylähteille, kemian laitoksille, muuntamoille, voimalaitoksille, matkapuhelinverkkojen mastoille sekä kaivoksille. Mallit C20D ja C40D ovat RoHS-direktiivin mukaiset ja ne ovat läpäisseet CE-testit.

Viimeistellyt SpotterRF C20D ja C40D -tutkat ovat myös oikosulku-, ylijännite- ja napaisuussuojattuja kalustuksen ja asennuksen optimoimiseksi. Phoenix Contactin asiantuntemus virransyötön luotettavuuden suhteen takaa järjestelmän toimivuuden myös ääriolosuhteissa.

Yhteenveto

Kestävä kamera  

Kestävä kamera suojaa siltoja, tunneleita ja sähköisiä muuntamoja vaativissa olosuhteissa

Phoenix Contactin ja IndustrialENET:in kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta SpotterRF pystyi keskittymään tutkajärjestelmien laatuun. Samalla he pystyivät toimittamaan asiakkaille käyttövalmiita asennuksia sekä SpotterRF:n tutkien, kameroiden ja muiden tuotteiden energianhallintaa. Käyttäjän tulee ainoastaan asentaa kytkentäkaappi mastoon, kytkeä sähkö- ja verkkoyhteydet ja suojattu kotelo pitää huolen muusta.

"Uusi paneeli täyttää vaativat standardimme korkean käyttötason videovalvonnalla varustettujen kriittisten verkkojärjestelmien toimittamisen suhteen", sanoo Jon Amack, sähköinsinööri ja IndustrialENET:in puheenjohtaja. "Phoenix Contactin ensiluokkaisten tuotantoresurssien käyttäminen mahdollistaa, että voimme tarjota korkean suojastandardin SpotterRF-tuotteita erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

SpotterRF alentaa huomattavasti toistuvia hyökkäyksiä, joiden kohteeksi sähköteollisuus on joutunut. Uuden liitäntäpaneelin parannettu luotettavuus antaa sähköisille jakelulaitoksille lisävarmuutta siitä, että valvontajärjestelmät toimivat myös vaativissa käyttöolosuhteissa.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje