Langattomat sovellukset liikennetekniikassa

Yleiskatsaus

Tehokas liikenneinfrastruktuuri  

Tehokas liikenneinfrastruktuuri

  • Tehokas liikenneinfrastruktuuri on ehdoton edellytys positiiviselle talouskehitykselle.
  • Phoenix Contactilla on nykyaikaisia, toisiinsa sopivia kommunikointi- ja automaatioratkaisuja teiden ja vesiväylien käytettävyyden ja turvallisuuden takaamiseen.
  • Phoenix Contactin lisenssittömät langattomat järjestelmät, joissa on integroidut toistintoiminnot, soveltuvat hyvin linja- tai konerakenteiden luomiseen.

Sovellus

Erasmus-silta Rotterdamissa  

Avattavat sillat

Usein liikenneinfrastruktuurin (liikenneyhteydet, siviilirakennukset, lentokentät, rautatieasemat, sulut tai satamat) suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota pitkiin etäisyyksiin ja muihin esteisiin, esimerkiksi liikenteen tai pysäköinnin ohjausjärjestelmien yhdistämiseksi valvomoon. Työmaiden näyttö- ja ohjetaulut on verkotettava usein vain väliaikaisesti ilman suuria kustannuksia.

Sen lisäksi, että asennuksen on oltava yksinkertaista ja nopeaa, nykyaikaiset, toisiinsa sopivat kommunikointijärjestelmät ovat välttämättömiä, jotta voidaan taata järjestelmien luotettava toiminta ja hyvä käytettävyys.

Ratkaisu

Phoenix Contact on jo useita vuosia toimittanut asiantuntevia ratkaisuja ja tuotteita liikenneinfrastruktuuria varten. Kaikkien liitäntärajapintojen kautta voidaan siirtää joko kaapelilla tai langattomasti yksinkertaisia I/O-signaaleja, sarjamuotoista dataa tai kenttäväyläprotokollia useita kilometrejä.

Phoenix Contactin langattomilla järjestelmillä voidaan ratkaista monet teollisen kommunikointi-infrastruktuurin haasteet helposti ja tehokkaasti.

Phoenix Contactin Radioline-moduuleilla voidaan siirtää sekä I/O-signaaleja että sarjamuotoista dataa. Langatonta järjestelmää voidaan käyttää monipuolisesti, ja langaton Trusted Wireless 2.0 -teknologia mahdollistaa datan siirtämisen luotettavasti protokollatyypistä riippumatta myös ankarissa teollisuusoloissa. Ohjauslaite voidaan yhdistää helposti sarjaliikennelaitteisiin langattomasti: yksinkertaisesta point-to-point-siirrosta tehokkaisiin mesh-verkkoihin.

Slave-laitteiden liittäminen tapahtuu suoraan repeater-slave-väliasemien kautta. Jos halutaan lisätä langattoman yhteyden kattavuutta tai integroida useita repeater-slave-laitteita, voidaan kytkeä peräkkäin jopa 250 repeater-slave-laitetta. Repeater-slave-väliasemiin voidaan myös liittää sarjamuotoisia oheislaitteita. Jos jokin verkon sisäinen yhteys katkeaa, tiedot viedään toisen verkkoreitittimen kautta (roaming). Automaattinen organisointi ja itsekorjaus tekevät verkosta vakaan. Jokaisella laitteella on useita tietoliikennepolkuja.

Käyttö Mesh-verkkona  

Käyttö Mesh-verkkona

Edut

  • Joustava, helposti asennettava ja kustannuksia pienentävä kaapeliasennuksiin verrattuna
  • Esteetön
  • Vaihtoehto helposti kuluville liukurenkaille ja kaapeleille mobiililaitteissa
  • Pienemmät huoltokustannukset
  • Vapaasti käytettävä – ei juoksevia kuluja

Lisätietoja

Täältä löydät lisätietoja Radioline-tuotteistamme.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje