Optimoidut prosessit kytkentäkaappiasennuksessa

Optimoidut prosessit kytkentäkaappiasennuksessa

Tehokas kytkentäkaapin valmistus

Tee kytkentäkaapistasi mahdollisimman tehokas – suunnittelusta valmistukseen.

Kytkentäkaapin valmistukseen liittyy korkeita prosessikustannuksia. Tämä on optimaalinen lähtökohta taloudellisuuden parantamiseksi koneiden ja järjestelmien tuotannossa.

Yksilöllisiin toimintaedellytyksiin sopien asiantuntijamme ovat kehittäneet konseptin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Hyödynnä yrityksemme sisäistä koneenrakennuskokemusta yksilöllisten ja menestyksellisten ratkaisujen luomiseen.

Jännitekenttä kytkentäkaappiasennus

Jännitekentät kytkentäkaappiasennuksessa  

Jännitekentät kytkentäkaappiasennuksessa

Korkean palkkatason maissa kytkentäkaappirakennus on erinomainen esimerkki teollisuustuotannon haasteista: kasvaneiden vaatimusten ja käyttökelpoisten ratkaisujen välillä on suuri kuilu.

Yhä lyhyemmät toimitusajat ja kasvavan kilpailun tuoma paine edellyttävät virheetöntä valmistusprosessia. Vakiintuneet tavat ja prosessit eivät kuitenkaan voi voittaa kytkentäkaappiasennuksen tuomia uusia haasteita. Ratkaisuna on teollisten valmistusperiaatteiden soveltaminen käytäntöön.

ClipX-konsepti

ClipX-konsepti  

ClipX-konsepti

ClipX-konseptin myötä Phoenix Contact on kehittänyt ratkaisuvalikoiman, joka huomioi yrityksen kaikki olennaiset prosessit kytkentäkaapin valmistuksessa ja analysoi ne systemaattisesti.

ClipX-konsepti perustuu testattuun ydinteknologiaan sekä kattavaan tietotaitoon, suunnittelun, IT-integrointiin, tuotantoon ja logistiikkaan.

Herättikö tarjouksemme mielenkiintosi, ja haluat saada lisätietoa
ClipX-konseptistamme ilman sitoumuksia? Ota meihin yhteyttä oikealta puolelta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Liitinkiskon valmistus

Liitinkiskopalvelu  

Liitinkiskopalvelu

Toisaalta kytkentäkaapin ja kytkentäjärjestelmien vaatimuksiin kuuluu suurten määrien sarjatuotanto ja toisaalta taas dynaaminen ja yksilöllinen liiketoiminta. Kummassakin tapauksessa tulee taata taloudellisuus sekä aikataulujen mukainen valmistusprosessi.

Kytkentäjärjestelmäasennusten kumppanina Phoenix Contact ei tarjoa ainoastaan tuotteita parhaisiin kytkentäkaappiratkaisuihin, vaan tukee myös monipuolisilla palveluillaan. Erityisesti liitinkiskotuotanto auttaa käsittelemään tuotantopiikit joustavasti tai viemään liitinkiskot sarjatuotantoon juuri ajoissa. Kokonaan asennetut, merkityt ja lisätarvikkeilla varustetut liitinkiskot tulee ainoastaan asentaa ja liittää.

Herättikö tarjouksemme mielenkiintosi, ja haluat saada lisätietoa liitinkiskoista ilman sitoumuksia? Ota meihin yhteyttä oikealta puolelta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Liittämisjärjestelmä

Pick-by-Light -työpiste  

Uudenlainen Pick-by-Light -työpiste

Jo pelkkä muutos verstasasennuksesta, jossa työntekijä rakentaa kytkentäkaapin kokonaan itse, aina tahditettuun asennuskiskon valmistusprosessiin säästää aikaa. Yhdessä Saksan Bochumissa sijaitsevan Ruhrin yliopiston kanssa Phoenix Contact etsii räätälöityjä ratkaisuja manuaaliseen asennuskiskon valmistukseen yrityksen sisällä.

Siellä kehitellään uusia konsepteja materiaalien järjestämiseen, työpisteiden väliseen tiedonsiirtoon, MES-järjestelmien integrointiin, laaduntarkistukseen ja tuotantoketjusta poistamiseen välivarastojen avulla, ergonomiaan ja paljon muuta. Pick-by-Light-työpisteet auttavat työntekijöitä suorittamaan asennuksen turvallisesti ja tehokkaasti. Erityisesti keskitytään myös virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden teknologioiden käyttöön. Tällä hetkellä kokeita suoritetaan Microsoftin HoloLens-älylaseilla.

Herättikö tarjouksemme mielenkiintosi, ja haluat saada lisätietoa
liitinkiskoista ilman sitoumuksia? Ota meihin yhteyttä oikealta puolelta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kytkentäkaappien helppo ja nopea johdotus

Johdotus push-in-liitäntätekniikalla ja Crimphandyllä  

Push-in-liitäntätekniikalla ja Crimphandylla johdotat nopeasti ja helposti.

Push-in-liitäntätekniikalla voidaan helposti ja ilman työkaluja johdottaa sähköisiä järjestelmiä kentältä ohjaukseen saakka. Tämä raivaa tietä uudelle, rationaaliselle kone- ja järjestelmäasennukselle. Johtimien suorapistoliitäntä ilman työkaluja ja valinnaisesti käytettävissä oleva etuliitäntä tekevät push-in-teknologiasta tulevaisuuden ratkaisun automaattisessa johdotuksessa.

Käyttämällä pääteholkillisia, taipuisia johtimia säästät mobiilien työkalujen, kuorimis- ja puristusautomaattien lisäksi myös johdottamisajan. Niin kutustuilla Crimphandy-laitteilla johdinten kuorimiseen, pääteholkilla varustamiseen ja puristamiseen riittää yksi työvaihe. Tähän kaikkeen menee vain kolme sekuntia.

Yhdessä push-in-tekniikan kanssa yhteen liitäntään tarvittava työaika laskee huomattavasti: katkaisu, kuoriminen, pääteholkin manuaalinen asettaminen ja puristaminen sekä johtimen liittäminen push-in-liittimeen kestää noin 17 sekuntia. Crimphandy tarvitsee saman työn suorittamiseen ainoastaan 10 sekuntia.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje