Referenssit

Referenssit kytkentäkaappiasennus

Asiantunteva yhteyshenkilö

Kumppanisi kytkentäkaappiasennuksessa.

Tässä esitetyt referenssimme kuvaavat COMPLETE linen kattavia ratkaisumahdollisuuksia tunnetuissa yrityksissä. Phoenix Contact on pätevä kumppanisi, jolla on asiantuntijan tietotaito kaikkiin kytkentäkaapin valmistuksen vaatimuksiin.

Kytkentäkaapin valmistus juomateollisuudessa: taloudellisesti myös eräkoossa 1

Kytkentäkaapin valmistus  Krones AG:lla

Krones optimoi kytkentäkaapin valmistuksen ClipX-konseptilla

Täyttö- ja pakkausjärjestelmien maailmanlaajuinen valmistaja Krones AG optimoi ratkaisujensa lisäksi jatkuvasti myös tuotantoprosessejaan.

Phoenix Contactin konsepti mahdollistaa jatkuvasti kasvavan kytkentäkaappimäärän nopean, virheettömän ja taloudellisen valmistuksen myös eräkoossa 1.

W. Althaus AG automatisoi liitinkiskomerkinnän: erittäin tehokasta ja laadukasta

Automaattinen merkintä  W. Althaus AG:llä  

Laserkenno riviliittimien automaattiseen merkintään

Teollisuusautomaation täyden palvelun ammattilaisena tarjoaa W. Althaus AG myös kytkentäkaapin valmistuksen. Athexin omien liitinvarusteluautomaattien lisäksi Phoenix Contactin merkintäjärjestelmä parantaa tuottavuutta.

ClipX.TerminalMarking-järjestelmä on ensimmäinen ratkaisuvaihtoehto tehokkaalle ja täysin automatisoidulle merkinnälle. Tätä varten käytetään oman tuotevalikoiman valikoituja riviliittimiä, jotka varustetaan erityisellä merkintämateriaalilla jo ennen asennusta. Komponentit voidaan näin merkitä ennen niiden kiinnittämistä asennuskiskoon.

Teknologiana käytetään lasermerkintää. Merkinnän kontrasti sekä tarkkuus on erinomainen käytetyn materiaalin ja tekniikan vuoksi. Kun tarkastellaan sen monipuolisia käyttöalueita, on se yhtä kestävä kuin muut teknologia-materiaaliyhdistelmät. Tällä tavoin voidaan toteuttaa täysin automatisoitu valmistusprosessi.

Turvallisuus raideliikenteessä: luotettava tiedonsiirto vaatii virheettömät koskettimet

Turvallisuus raideliikenteessä  

Voestalpinen diagnostiikkajärjestelmät huolehtivat turvallisesta ja häiriöttömästä raideliikenteestä

Muihin kulkuvälineisiin verrattuna juna tarjoaa eniten turvallisuutta. Tästä pitää huolen myös Voestalpine Signaling Siershahn GmbH – yritys on erikoistunut junaliikenteen käyttöturvallisuuteen ja huoltoon.

Yritys käyttää Phoenix Contactin Push-in-suorapistotekniikkaa turvajärjestelmien nopeaan raideasennukseen ja luotettavaan tietojenkäsittelyyn.

Voelstalpine käyttää kaikista sähköisistä rakennelmista aina käyttövalmiisiin järjestelmiin yksinomaan esikalustettuja ja pääteholkillisia johtimia. Nimellispoikkipinnan alhaisen pistovoimatarpeen sekä 0,34 mm²:n poikkipinta-alan vuoksi voidaan näin esikäsitellyt johtimet liittää yksinkertaisesti ja ilman työkaluja Phoenix Contactin push-in-liitäntöihin.

Push-in-riviliittimet säästävät tilaa ja aikaa hissin rakennuksessa

Hissit mittojen mukaan  

Hissivalmistaja Osma tarjoaa hissit mittojen mukaan

Designkohde, käyntikortti, katseenkääntäjä – nykyään hissin tulee olla paljon muutakin kuin ainoastaan turvallinen henkilö- ja tavarankuljetusväline.

Tekniset ominaisuudet eivät kuitenkaan jää esteettisten ominaisuuksien varjoon. Koska sähkötekniikalle jää aina vähemmän tilaa, käyttää hissivalmistaja OSMA Phoenix Contactin kompakteja push-in-riviliittimiä.

Järjestelmäkaapeloinnin käyttö yhdessä maailman pisimmässä riippusillassa

Osman-Gazi-silta Istanbulissa  

Osman-Gazi-silta, yksi pisimmistä riippusilloista

Noin 50 km Istanbulista kaakkoon Izmitin lahdelle rakennettiin maailman korkeimpiin kuuluva Osman-Gazi-riippusilta.

Phoenix Contactin järjestelmäkaapelointi ja pistoliitettävät, monikerroksiset push-in-läpimenoliittimet varmistavat, että ohjauksen lukuisat I/O-komponenttiryhmät yhdistetään virheettömästi ja nopeasti kenttäjohdotukseen. Vain huomattavasti alhaisemman asennusajan vuoksi voidaan noudattaa tiukkoja aikatauluja.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje