Tehokas suunnitteluprosessi

Tehokas suunnitteluprosessi

Kytkentäkaappien tehokas suunnittelu

Ajansäästöä koko suunnitteluprosessissa.

Yhtenäisellä ohjelmistotuella säästät aikaa koko suunnitteluprosessissa.  Hyödynnä kattavan valikoiman edut digitaalisista tuotetiedoista aina ammattimaisiin pilviratkaisuihin asti. Intuitiivinen PROJECT complete suunnittelu- ja merkintäohjelmisto sekä erilaiset konfiguraattorit täydentävät valikoiman.

Suunnittelusta valmiiseen kytkentäkaappiin

PROJECT complete tehokkaaseen suunnitteluun  

PROJECT complete tehokkaaseen suunnitteluun

Intuitiivinen projektisuunnittelu, älykkäät toiminnot ja räätälöitävä käyttöliittymä:  suunnittelu- ja merkintäohjelmisto PROJECT complete on innovatiinen ratkaisu riviliittimien helppoon suunnittelemiseen ja riviliittimiin liittyvien merkintöjen vaivattomaan laatimiseen.

Ohjelmiston avulla prosessin vaiheet voidaan suorittaa yksilöllisesti ja vaivattomasti sähkösuunnitelman tietojen tuonnista valmiin tuotteen toimitukseen asti.

Täysin digitaalisesti merkityt tuotteet

Digitaalisesti merkityt tuotteet  

Digitaalisesti merkityt tuotteet ovat optimoitujen prosessien perusta.

Kytkentäkaappiasennuksen optimoitujen prosessien perustana ovat täysin digitaalisesti merkityt tuotteet sekä standardisoidut data- ja järjestelmäliitännät.

Yhdenmukainen digitaalinen tuotemerkintä tukee suunnittelua, asennusta, tuotantoa ja huoltoa. Näin kaikki käyttötilat ovat aina tiedossa, niiden visualisointi helpottaa suunnittelua, analyysiä ja käyttöä. Digitaaliset tuotetiedot ovat välttämättömiä myös yksilöllisten tuotteiden valmistukseen kilpailukykyisillä hinnoilla. Kaikki COMPLETE line-tuotteet on merkitty digitaalisesti ja niissä on standardoidut tuotetiedot, kuten esim. ETIM, eCl@ss tai UNSPSC-tiedot. Kaikki digitaaliset tuotetiedot löydät suoraan tuotteesta.

Aina oikea tuotevalikoima

Tuotteiden yksilöllinen konfigurointi  

Konfiguroi tuotteemme tarpeisiisi sopiviksi

Konfiguraattorimme auttavat löytämään yksilöllisiä vaatimuksiasi vastaavaan tuotteen kuin myös sovellukseesi sopivan ratkaisun.

Selkeiden suodatinvalikkojen, 2D- ja 3D-tuotekuvien sekä intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta konfiguroit yksilöllisen ratkaisun vain muutamassa vaiheessa – virheettömästi!

  • Kätevää konfiguroimista: haluttu ratkaisu muutamilla syöttötiedoilla
  • Intuitiivinen toiminta: komponentit siirtyvät haluttuihin kohtiin helposti drag-and-drop-toiminnolla
  • Helppokäyttöinen visualisoiminen: kokoonpanon esitys reaaliajassa ja 3D:ssä
  • Yksinkertainen suunnitteleminen: lataa kootut 2D- ja 3D-tiedot ja tuo ne CAD-ohjelmaan

Ammattitason pilviratkaisut

PROFICLOUD verkottaa tuotannon ja suunnittelun  

PROFICLOUD verkottaa maailman

Lisääntyvä digitalisointi vaatii data-analyysin integraatiota yrityksen prosesseissa.

Phoenix Contactin PROFICLOUD tarjoaa kokonaisvaltaiset, tarpeisiisi räätälöidyt pilviratkaisut. Verkota tuotantosi ja suunnittele maailmanlaajuisesti yli yrityksen rajojen. Proficloud-järjestelmällä keräät koneidesi ja järjestelmiesi tietoja maailmanlaajuisesti ja yhdistelet eri lähteiden suuria tietomääriä. Modernin data-analyysin pohjalta teet päteviä ratkaisuja, ennakoit tilanteita ja parannat operatiivista prosessinohjausta.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260