Modulaarinen generaattorin liitäntäkotelojen konsepti kattojen aurinkopaneelijärjestelmiin

Yleistä

Aurinkopaneelisarja 2x1 aurinkopaneelisarjalle, jossa SUNCLIX-liitäntätekniikka  

Aurinkopaneelisarja, jossa SUNCLIX-liitäntätekniikka

  • Aurinkopaneelien liitäntäkoteloita käytetään kattojärjestelmissä aurinkopaneelisarjojen keräämiseen, suojaamiseen ja moduulien erottamiseen tarvittaessa muusta järjestelmästä.
  • Laaja valikoima aurinkopaneelien liitäntäkoteloita on saatavana heti, asiakaskohtaiset ratkaisut toteutetaan nopeasti.
  • Ratkaisut vastaavat pienjännitekytkentälaiteyhdistelmistä säädettyä normia ja ne on varustettu CE-vaatimustenmukaisuusvakuutuksella.

Sovellus

Aurinkoenergia on huomattava uusiutuvien energioiden energialähde. Yhä useammat maat vakiinnuttavat asemaansa vahvoina sähköntuottajina käyttäen uusiutuvia energialähteitä. Pienenevät järjestelmäkustannukset tekevät aurinkopaneelilaitteistoista houkuttelevia ekologisen näkokulman lisäksi. Ne ovat taloudellisesti myös yhä kilpailukykyisempiä perinteisiin energiatuottajiin verrattuna.

Kiinteät akut ovat muuttuneet aurinkopaneelilaitteistojen myötä yhä taloudellisimmiksi ja tekevät hajautettujen virrantuotantolaitteistojen käytöstä yhä joustavampaa.

Eri laitteiston osien, kuten aurinkopaneelimoduulien, inverttereiden tai akkujen, suojaamiseksi optimaalisesti, on välttämätöntä käyttää generaattorin liitäntäkoteloita, ns. aurinkopaneelisarjoja. Lisäksi aurinkopaneelisarjoista voidaan mallista riippuen erottaa aurinkopaneelimoduulit tuotantojärjestelmästä hätäkytkimellä tai kuormankatkaisukytkimellä.

Ratkaisu

Aurinkopaneelisarja läpiviennillä ja push-in-liitäntätekniikalla  

Aurinkopaneelisarja läpiviennillä ja push-in-liitäntätekniikalla

Phoenix Contactilta on saatavana lukuisia erilaisia aurinkopaneelien kytkentäsarjoja, jotka ovat asennusvalmiita ja heti liitettävissä.

Aurinkopaneelisarjojen liitäntöjä varten aurinkopaneelisarjat varustetaan mallista riippuen SUNCLIX-seinäkiinnityksillä tai vaihtoehtoisesti liitäntä toteutetaan push-in-liittimiin.

SUNCLIX-pistoke sekä push-in-liittimet yhdistävät yksinkertaisen asennuksen ja luotettavan ja huoltovapaan yhteyden edut.

Aurinkopaneelisarja, jossa SUNCLIX-liitäntätekniikka  

Aurinkopaneelisarja, jossa SUNCLIX-liitäntätekniikka

Vakiona jokaisessa aurinkopaneelisarjassa on paineentasauselementti. Siinä on erikoiskalvo, joka on läpäisee ilmaa, mutta ei vettä. Se on tehokas suoja korkeampaan ilmankosteuteen ja estää siten lauhdeveden muodostumisen aurinkopaneelisarjassa.

Kaikki aurinkopaneelisarjat noudattavat tietenkin kytkentälaitteistojen yhdistämismääräyksiä DIN EN 61439-2 mukaan.

Jos et löydä tuotekatsauksessa sopivaa sovellusta omalle aurinkopaneelisarjallesi, älä epäröi ottaa yhteyttä jälleenmyyjääsi. Määritetyn tehon laajuuden vuoksi voidaan tarjota sopivia ratkaisumalleja lyhyelläkin ajalla.

Edut

  • Laaja valikoima aurinkopaneelien liitäntäkoteloita varastossa
  • Asiakaskohtaiset ratkaisut toteutetaan nopeasti
  • Huoltovapaa aurinkopaneelisarjojen liitäntä SUNCLIX- tai push-in-liitäntätekniikalla
  • Nopea asennus ja käyttöönotto
  • Normia vastaava kytkentälaiteyhdistelmä: DIN EN 61439
  • Sovelluskohtainen neuvonta

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Yksilöllinen aurinkopaneelisettien konfigurointi

Asennusvalmiit ja heti liitettävissä.

Avaa lomake
Referrer:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje