Ratkaisu aurinkoenergiaprojektien ohjelmointiin

Yleistä

Ohjelmistokirjasto Solarworx  

Ohjelmistokirjasto Solarworx

  • Aurinkopaneelijärjestelmän luotettava toiminta edellyttää kaikkien komponenttien kestävyyttä vaativissa olosuhteissa.
  • Valmiit toimintomoduulit helpottavat vaihtosuuntaajien tai energianmittauslaitteiden käyttöönottoa.
  • Järjestelmän integroijat ja käyttäjät voivat hyödyntää SunSpec®-yhteensopivia toimintomoduuleja.

Sovellus

Aurinkopaneelijärjestelmien taloudellisuuden varmistamiseksi kaikkien komponenttien pitää kestää vaativissa olosuhteissa pitkään. Kuitenkin paraskin laitteisto voidaan ottaa helposti ja virheettömästi käyttöön vain, kun tarvittava ohjelmisto on täydellinen ja luotettava.

Valmiit toimintomoduulit mahdollistavat erilaisten vaihtosuuntaajien tai energianmittauslaitteiden käytön ilman työlästä protokolla-analyysiä. Näin ohjelmoinnissa voidaan keskittyä tietojenkäsittelyyn ja tiedonsiirtoon.

Ratkaisu

Toimintomoduulit Solarworxissa  

Valmiit toimintomoduulit helpottavat aurinkopaneeliprojektien toteuttamista

Phoenix Contactilta on saatavana aurinkopaneelijärjestelmille tarkoitettuja ohjelmistokirjastoja, joiden toimintoja laajennetaan jatkuvasti.

Valmiit toimintomoduulit mahdollistavat vaivattoman tiedonsiirron vaihtosuuntaajien kanssa. Esimerkiksi vaihtosuuntaajan yleiset tiedot, kuten sarjanumero ja tyyppi, voidaan lukea. Lisäksi voidaan ohjata aurinkopaneelien seurantajärjestelmiä ja määrittää kaikki yleiset AC- ja DC-mittausarvot, kuten reaaliaikainen syöttöteho tai tuotto. Myös vaihtosuuntaajakohtaiset tapahtuma- ja tilailmoitukset annetaan vaivattomasti. Tuotevalikoimaa täydentävät toimintomoduulit ja ohjelmointimalli aurinkopaneelijärjestelmän loistehosyötön ohjaukseen.

Phoenix Contact tukee avointa SunSpec®-standardia käyttäviä järjestelmän integroijia ja käyttäjiä yhteensopivilla toimintomoduuleilla. SunSpec®-käyttäjäorganisaation suorittama virallinen sertifiointi tapahtuu vuoden 2016 kuluessa.

SunSpec®-Alliance on maailmanlaajuinen käyttäjäorganisaatio, johon kuuluu yli 70 jäsentä aurinkoenergiaympäristöstä. Sen tavoitteena on määritellä tiedonsiirtostandardi Plug & Play -ratkaisujen toteuttamiseksi. Tämä vähentää aurinkoenergiajärjestelmän kustannuksia ja kompleksisuutta ja lisää sijoittajien mielenkiintoa.

Edut

  • Esiohjelmoidut toimintomoduulit vähentävät suunnittelutarvetta
  • Toimintomoduulien kattavat testaukset takaavat aurinkopaneelijärjestelmän luotettavan toiminnan
  • Kansainvälinen ohjelmointistandardi IEC 61131 tuo joustavuutta
  • Toimintomoduulikirjastoa laajennetaan säännöllisesti - jatkuvasti lisää toimintoja

Tuotteet

KuvausTyyppiTuotenumero
Lisenssivapaat PC WORX -ohjelmistokirjastot aurinkopaneeliprojektien toteuttamiseenSOLARWORX2403108
SolarAdvanced-toimintomoduulikirjastot tiedonsiirtoon muiden valmistajien laitteiden kanssa, lisenssiavain SD-kortillaSD FLASH 2GB APPLIC A2701190
Toimintomoduulikirjastot SolarAdvanced ja SolarControl loistehon ohjaukseen, lisenssiavain SD-kortillaSD FLASH 2GB SOL-PWR-CTR2400182
KuvausTyyppiTuotenumero
Lisenssivapaat PC WORX -ohjelmistokirjastot aurinkopaneeliprojektien toteuttamiseenSOLARWORX
SolarAdvanced-toimintomoduulikirjastot tiedonsiirtoon muiden valmistajien laitteiden kanssa, lisenssiavain SD-kortillaSD FLASH 2GB APPLIC A
Toimintomoduulikirjastot SolarAdvanced ja SolarControl loistehon ohjaukseen, lisenssiavain SD-kortillaSD FLASH 2GB SOL-PWR-CTR

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260
Referrer:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje