Hybridiaurinkopaneelijärjestelmät

Hybridiaurinkopaneelijärjestelmät

Vaativiin olosuhteisiin

Hybridiaurinkopaneelijärjestelmille tarkoitetut kestävät ratkaisut ja komponentit soveltuvat myös ankarimpiin ympäristöolosuhteisiin.

Yksityistalouksien lisäksi hybridiaurinkopaneelijärjestelmiä käytetään teollisuudessa, esimerkiksi meriveden suolanpoistolaitteistoissa, kaivoksissa, maataloudessa sekä kaukana sijaitsevien lomakiinteistöjen sähkönsyötössä.

Hybridiaurinkopaneelijärjestelmiä asennetaan usein äärimmäisiin ilmasto-olosuhteisiin. Siksi energiantuotantolaitteiden, akkujen ja vaihtosuuntaajien lisäksi niiden ohjaukseen ja säätöön tarvittavien laitteiden pitää kestää ankarat ympäristöolosuhteet. Phoenix Contactin ratkaisut ja komponentit täyttävät nämä vaatimukset.

Edut

  • Energia- ja tehotietojen valvonta ja keruu parantaa hybridiaurinkopaneelijärjestelmän tehokkuutta
  • Erittäin joustava: pienohjauksien modulaarinen laajennettavuus ja monipuoliset I/O-järjestelmätoiminnot
  • Sarjamuotoiset protokollat kommunikointiin invertterien kanssa

Energian mittaus

Tehonmittausmoduuli sovelluksessa  

Tehonmittausmoduuli kerää kaikki energiavirtojen arvot

Luotettavan Axioline-järjestelmän tehonmittausmoduuli kerää kaikki hybridiaurinkopaneelijärjestelmän tuottamat jännitteet, virrat ja tehot.

Saat näin teollisuuteen sopivat automaatiokomponentit ja energianmittauksen yhdessä paketissa. Tehonmittausmoduuli mahdollistaa vaihtovirta-arvojen analysoinnin. Reaaliaikaiset arvot voidaan kerätä ja analysoida.

Kuormanhallinta

Pienohjaus sovelluksessa  

Pienohjaus tehokkaaseen energianhallintaan

Phoenix Contactin pienohjaukset mahdollistavat hybridiaurinkopaneelijärjestelmien ohjauksen, jatkuvan valvonnan ja tehokkaan energianhallinnan.

Kun kuormituksen muutokset tunnetaan, kuormituksen hallintaa voidaan kehittää Matlab Simulink -mallin perusteella ja testata simulointiympäristössä. Näin on mahdollista pienentää teknisiä kustannuksia.

Energiansäädön toteuttaminen

Energiansäädön toteuttaminen  

Suuret sähkövarastot verkon ja kuormituksen vaihteluiden tasaamiseen

Uusiutuvien energianlähteiden syöttö vaihtelee niin paljon, että sähköverkoilta vaaditaan yhä enemmän. Koska aurinkoenergiajärjestelmien rajoittaminen ei ole taloudellista, tarvitaan aina useammin säätötehon varastointia. Modulaarinen säätöjärjestelmämme käyttää keskitettyä hallintatoimintoa energiansäätöön.

Dataliitännät

I/O-järjestelmät sovelluksessa  

I/O-komponentit tietojen nopeaan ja helppoon liitäntään

Saatavana on laaja valikoima I/O-moduuleja ja erilaisia toimintomoduuleja kaikkiin sovelluksiin.

Näin analogisten ja digitaalisten tietojen keräämiseen voidaan käyttää yhtä moduulia, joka voidaan liittää joustavasti ohjaukseen.

Energiantuotantoa myös syrjäisillä alueilla

Hybridiaurinkopaneelijärjestelmien luotettavan käytön varmistamiseksi kaikkien järjestelmäkomponenttien pitää sopia optimaalisesti toisiinsa. Koko sovelluksen ohjaukseen ja säätöön voidaan käyttää Phoenix Contactin pienohjausta.

Se toimii energianhallintalaitteen tavoin ja varmistaa, että laitteiden vaatimat energiamäärät ovat käytettävissä oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Omavarainen energiantuotanto  

Automaatioratkaisut ovat aina käytettävissä myös äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje