Älykäs kaupunki

Central Park New York

Ratkaisuja tulevaisuuden älykkäille kaupungeille

Phoenix Contact tarjoaa monipuolisia konsepteja ja ratkaisuja älykkään kaupungin toteuttamiseen.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Järjestelmän yleiskatsaus
  Järjestelmän yleiskatsaus

  Älykkäät kaupungit perustuvat älykkääseen tietoliikenneinfrastruktuuriin. Älykkään kaupungin keskipisteessä on tietojen siirtäminen pilvessä.

 • Toimintakentät
  Toimintakentät

  Kokonaisvaltaisen älykkään kaupungin toteuttaminen käsittää muun muassa seuraavat toimintakentät: rakennusinfrastruktuurin, jätehuollon, liikkuvuuden ja logistiikan.

 • Yhteistyökumppanit ja projektit
  Yhteistyökumppanit ja projektit

  Phoenix Contact osallistuu älykkäisiin kaupunkeihin liittyviin yhteistyö- ja tutkimusprojekteihin. Fraunhofer IOSB-INA -tutkimuslaitos ylläpitää IoT-Reallabor Lemgo Digitalia.

Jörg Nolte, Vice President Vertical Market Management

Jörg Nolte, Vice President Vertical Market Management

"Älykäs kaupunki käsittää kaikki sovellusalueet, jotka auttavat tekemään kaupungista älykkäämmän ja miellyttävämmän elää. Urbaanien elintilojen osaavana ja tehokkaana kumppanina tarjoamme monipuolisia konsepteja ja ratkaisuja älykkäästä katuvalaistuksesta keskustojen WLAN-valaistukseen ja liikenteenohjaukseen."

Uusia vaatimuksia kaupungeille ja kunnille

Moottoritie suurkaupungissa  

Enemmän liikennettä kaupungissa

Urbaaniin elintilaan vaikuttavat kaupunkilaisten maailmanlaajuisesti kasvava määrä sekä globalisaatio, ilmastonmuutos ja tekninen kehitys.

Lisääntyvä tilan tarve, suurempi liikennemäärä, jätehuotoon liittyvät pullonkaulat sekä ilmansaasteet ja melu asettavat kaupungeille uusia vaatimuksia.

Urbaanien elintilojen älykästä kehittämistä

Tiedot kaupungissa  

Tiedoilla on keskeinen merkitys älykkäässä kaupungissa

Uudenlainen integroitu ja verkotettu tieto- ja tietoliikennetekniikka tukee nykyaikaisen älykkään kaupungin toteuttamista.

Teknologian sekä älykkäiden järjestelmien ja prosessien yhteistyö mahdollistaa nykyisten kaupunkien modernisoimisen. Tässä on kaupunkia koskevien tietojen analysoimisella tärkeä merkitys. Liikennettä ja ympäristöä koskevat tiedot muodostavat perustan älykkäälle liikenteenohjaukselle ja resurssien kestävälle käytölle. Urbaanit tietoalustat tuovat asukkaiden käyttöön merkityksellisiä tietoja ja lisäarvoa.

Phoenix Contactin ratkaisut

Sovellukset älykkäissä kaupungeissa  

Phoenix Contactin ratkaisut älykkäille kaupungeille

Kattavalla tuotevalikoimalla, innovatiivisilla järjestelmillä ja ratkaisuilla sekä alakohtaisella sovellus- ja teknologiaosaamisella Phoenix Contact edistää kaupunkien muuttamista älykkäiksi kaupungeiksi jäsennellysti.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje