Etähuolto internetissä ja pilvipalvelussa

Etähuolto internetissä ja pilvipalvelussa

mGuard Secure Cloud

Käyttövalmis etähuolto

Internet-tekniikat mahdollistavat yhteyden luomisen koneisiin ja järjestelmiin missä ja milloin vain. Phoenix Contact -tuotteet suojaavat verkkoyhteydet häiriöiltä ja manipulaatiolta. Käytettävissä ovat nykyaikaisimmat turvamekanismit, kuten VPN, IPsec-salaus ja integroitu palomuuri.

mGuard Secure Cloud luo turvallisen Internet-yhteyden huoltohenkilöstön ja etähuoltokohteiden välille. Se muodostaa käyttäjille sekä koneen- ja järjestelmänrakennusyrityksille käyttövalmiin VPN-kokonaisratkaisun.

Edut

  • Käyttövalmis VPN-infrastruktuuri
  • Konfigurointiavustajat helpottavat käyttöönottoa
  • Intuitiivinen verkkokäyttöliittymä
  • Yhteensopiva kaikkien mGuard Security -laitteiden, TC Cloud Clientien ja sertifioitujen VPN-Clientien kanssa
  • Tuki iOS-laitteille, kuten iPadille ja iPhonelle

Yhteenveto etähuoltojärjestelmistä

Etähuolto  

Turvallinen teollinen etähuolto

Turvallinen teollinen etähuolto

mGuard-tuotteiden avulla saat räätälöityjä turvallisuusratkaisuja teollisuusverkollesi. Kestäviin ja teollisuuden käyttöön sopiviin turvasovelluksiin sisältyy palomuuri-, reititin- ja VPN-toiminnallisuuksia haitallisten kyberhyökkäysten ja ei-toivotun häirinnän estämiseksi. Lisäksi ne mahdollistavat turvallisen etähuollon julkisten verkkojen kautta. Vaatimuksista riippuen Phoenix Contact tarjoaa erilaisia laitteistoja ja ohjelmistoja: DIN-kiskolaitteista kannettaviin laitteisiin ja 19" räkkiturvatuotteisiin, integroidulla matkapuhelinliitännällä varustetuista tietoturvareitittimistä keskitettyyn laitehallinta-ohjelmistoon ja Secure VPN-Clientiin.

mGuard Secure Cloud  

mGuard Secure Cloudin toiminnalliset osat

mGuard Secure Cloudin toiminnalliset osat

mGuard Secure Cloud käyttää IPsec-VPN-verkkoja ja varmistaa laitteiden välisen datan luotettavuuden, autenttisuuden ja eheyden. Se toimii Saksassa erittäin varmassa tietokonekeskuksessa korkeimpien tietosuojastandardien mukaisesti. Internetin kautta mGuard Secure Cloud tarjoaa kysynnänmukaisen ja edullisen VPN-infrastruktuuripalvelun etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje