PROFICLOUDin etäkäyttö

PROFICLOUDin etäkäyttö

Avoin maailma, varma menestys

Vaihda jo tänään tulevaisuuteen – astu kanssamme Proficloud-maailmaan.

Proficloud tarjoaa avoimena, skaalattavana IoT-ympäristönä alykästä tiedonsiirtoa, verkotettua ohjaustekniikkaa, älykkäitä pilvipalveluita, kattavia tietoanalyyseja ja samalla korkean turvallisuustason.

Hyödynnä pilvipohjaisen ratkaisun rajattomat mahdollisuudet prosessitietojesi varmaan ja jatkuvaan siirtoon suoraan valvomoosi. Proficloudilla verkotat hajautetut laitteistot kentällä helposti ja varmasti internetin kautta. Näin hyödyt maailmanlaajuisesta tietojesi tilavalvonnasta ja ohjauksesta.

Edut

  • Paikkaan sitoutumaton, rajaton automatisointi internetin välityksellä saa aikaan maksimaalisen joustavuuden ja käytettävyyden.
  • Yksinkertainen suunnittelu, koska hajautetut laitteet näkyvät paikallisessa verkossa
  • Esikonfiguroidut ja -ohjelmoidut PROFICLOUD-tuotteet tehostavat automaatiota
  • TLS-salaus takaa turvallisen ja sertifioidun tiedonsiirron

Pilviratkaisut teollisuudelle

Pilvipohjainen automatisointi  

Pilvipohjainen automatisointi – nopeasti ja turvallisesti

Tehokas etäkäyttö

Proficloudin ja siihen kuuluvien komponenttien ansiosta käytössäsi on lyhyessä ajassa turvallinen yhteys tehokkaaseen etäkäyttöön.

Integroit PROFICLOUD-koplerin valvomosi paikallisessa verkossa. Kopleri näyttää kaikki pilvipalvelun kautta maailmanlaajuisesti verkotetut laitteet paikallisverkon laitteina. Ohjaus yhdistetään Proficloudilla hajautettuun paikkaan internetin kautta. Se näkyy nyt verkossa paikallisen laitteen tavoin ja on välittömästi käytettävissä ilman erillistä konfiguraatiota tai ohjelmointia. Keskitettyyn ohjaukseen liitetyt I/O-komponentit otetaan automaattisesti käyttöön.

Esimerkkinä vesi- ja jätevesihuollon tietoanalyysit

Etäkäyttötekniikka hajautetuille jätevesipumppaamoille  

Etäkäyttötekniikka hajautetuille jätevesipumppaamoille

Proficloudissa analysoidaan ajankohtaiset käyttötiedot, kuten hajautetun infrastruktuurin korkeustaso, läpivirtaus tai energiankulutus ja tehdään vertailukelpoisiksi muiden olennaisten parametrien kanssa. Näin esimerkiksi jätevesien pumppuaseman käyttö on tehokasta ja kysyntään perustuvaa.

Tila- ja käyttöilmoitukset ilmoitetaan valvomoon internetin välityksellä. Proficloudista voidaan vastaanottaa myös muita tärkeitä tietoja, kuten yhdistettyjen asemien säätietoja optimaalista käyttöä varten. Lisäksi esimerkiksi pumppujen elinkaari- tai energianhallinnan käyttötietoja voidaan yhdistellä ja käyttää niitä tehokkaasti ennakoivaan huoltoon.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje