WLAN- ja Bluetooth -verkotus

WLAN- ja Bluetooth -verkotus

Liikkumisen vapautta teollisuusverkkoon

Langaton Ethernet tarkoittaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta ja samalla vähäisiä huolto- ja asennuskustannuksia.

Hyödynnä langattoman tiedonsiirron ja Phoenix Contactin luotettavien teollisuuskomponenttien tarjoamia mahdollisuuksia yrityksesi automatisoinnissa. Langattoman Ethernetin avulla toteutat kattavat verkkoratkaisut laajoille laitteistokokonaisuuksille sekä integroiduille mobiililaitteille – turvallisesti, tehokkaasti ja huoltoystävällisesti.

Edut

  • Yhdistettävissä saumattomasti ja edullisesti olemassa oleviin verkkoihin joustavien asennus- ja konfigurointiratkaisujen ansiosta.
  • Luotettavuus ja käytettävyys yhdessä erinomaisten ominaisuuksien kanssa teollisuuskäyttöä ajatellen
  • Monipuolisesti käytettävissä Voice-over-IP -tekniikasta turvatoimintoihin, sillä Ethernet on näille kaikille yhteinen tiedonsiirtostandardi.

Langattomien verkkojen mahdollisuuksia

Phoenix Contactin langaton Ethernet auttaa kattavien verkkoratkaisujen mahdollistamisessa:

  • Liikkuvien laitteiden integraatio
  • Toimiva ja turvallinen tiedonsiirto
  • Nopea tiedonsiirtoyhteys myös kaukana sijaitsevien laitteiden kanssa
Langattomat verkot  

Pysyvät WLAN-verkkoratkaisut

Sukkula- ja ilman kuljettajaa toimivien kuljetusjärjestelmien verkotus

Keskeytymätön roaming  

WLAN 1100 ja 5110 mahdollistavat keskeytymättömän roamingin ilman kuljettajaa toimivaan kuljetusjärjestelmään (FTS).

Monipuoliset kuljetusratkaisut ovat perustana Industry 4.0. mukaisille joustavan tuotannon ja logistiikan periaatteille. Tästä johtuen modernissa intralogistiikassa sekä Smart Factoryssa käytetään yhä enemmän itsenäisesti toimivia, ilman kuljettajaa käytettäviä kuljetusjärjestelmiä (FTS).

Luotettavan ja tehokkaan käytön ratkaisevana tekijänä on läpinäkyvä sekä tehokas langaton kommunikaatio. Tätä varten Phoenix Contact tarjoaa sopivia langattomia teollisuuden LAN-ratkaisuja. WLAN-tukiasemat 5110 mahdollistavat hallisi tai varastosi luotettavan ja kattavan WLAN-toimivuuden. Sukkula- ja kuljetusjärjestelmiin sopii käytettäväksi integroidulla antenneilla varustettu kompakti WLAN 1100. Erittäin nopea roaming ehkäisee yhteyden katkeamisen ja huolehtii luotettavasta tiedonsiirrosta.

Koneiden ja järjestelmien valvonta älylaitteiden avulla

Turvallinen WLAN-yhteys  

WLAN 1100 mahdollistaa erittäin turvallisen WLAN-yhteyden eri verkkolaitteisiin.

Koneen tilan näet helposti älypuhelimen, tabletin tai älykellon näytöltä. Koneen WLAN 1100 -tukiasemalla integroit älylaitteet helposti ja ennen kaikkea turvallisesti koneen verkkoon. Integroiduilla antenneilla varustettu erityinen tuotekonsepti mahdollistaa erittäin yksinkertaisen asennuksen suoraan koneisiin tai kytkentäkaappeihin.

Lisäturvallisuutta varten WLAN 1100 tukee mahdollisuutta varmistaa yhteydet yksittäisillä salasanoilla ja sääntelemällä verkkoon pääsyä suodattimilla. Näin voidaan helpommin varmistaa, että ainoastaan valtuutetuilla henkilöillä on pääsy koneeseen ja vapautettuihin järjestelmiin.

Toimiva ja turvallinen tiedonsiirto Bluetoothin kautta

Turvallinen tiedonsiirto Bluetoothin kautta  

Toimiva ja turvallinen tiedonsiirto Bluetoothin kautta FL EPA 2 -moduulilla ja SafetyBridge-teknologialla

Siellä missä koneet ja laitteet liikkuvat, on signaalien toiminnallisesti turvallinen siirto usein perusedellytys. Bluetooth- tai WLAN-käyttöisten ProfiSAFE- tai SafetyBridge -ratkaisujen avulla nämä vaatimukset voidaan toteuttaa helposti myös langattomina.

PhoenixContactin WLAN- ja Bluetooth-komponentit huolehtivat signaalien vankasta ja luotettavasta siirrosta. Turvaprotokolla tunnistaa tiedonsiirron virheet tai ajanylitykset ja asettaa sovelluksen automaattisesti turvalliseen tilaan.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje