Langattomat yhteydet

Koska ja missä tahansa

Maailmanlaajuisesti langattomasti

Koneisiin ja järjestelmiin päästään aina ja paikasta riippumatta matkapuhelinverkon kautta.

Etähuoltoa Internetin ja matkapuhelinverkkojen kautta

Matkapuhelintekniikat mahdollista yhteyden luomisen koneisiin ja järjestelmiin Internetin kautta missä ja milloin vain. Näin varmistetaan jatkuva tiedonkeruu sekä tehokas etähuolto.

Phoenix Contact tarjoaa moderneimpia turvamekanismeja sisältäviä tuotteita, kuten VPN, IPsec-salaus ja integroitu palomuuri. Ne suojaavat verkkoyhteyden häiriöiltä ja manipuloinnilta.


Varma etähuoltokonsepti

Koneiden ja järjestelmien turvalliset etähuoltokonseptit vähentävät seisokkeja, säästävät matkakustannuksia ja rajoittavat hallinnollisia kuluja.

Takaisin ylös

Tuotteet tähäm ratkaisuun

Seuraavassa tuoteluettelon komponentteja, joilla voit toteuttaa tämän etäkäyttö/etähuoltoratkaisun.

Etäkäyttö matkapuhelinverkon kautta

Phoenix tarjoaa prosessitietojen jatkuvaan keräämiseen langattomia päätelaitteita, jotka tukevat pakettiperustaisia palveluita kuten GPRS ja EDGE (GSM-verkko) sekä UMTS/HSPA:ta (3G).

Yhteyksistä laskutetaan datamäärien eikä yhteysajan mukaan. Syrjäiset pumppaamot tai liikennemerkit voidaan yhdistää helposti ja edullisesti valvomoon.


Matkapuhelinperustainen etäkäyttötekniikka

Phoenix Contact tarjoaa teollisuuden matkapuhelinreitittimien lisäksi täydellisen tuoteperheen teollisuuden matkapuhelintiedonsiirtoon. Voit koota skaalattavia ratkaisuja, jotka koostuvat tiedonsiirto- ja turvatekniikasta sekä etäkäyttöohjauksesta.

Takaisin ylös

Tuotteet tähäm ratkaisuun

Seuraavassa tuoteluettelon komponentteja, joilla voit toteuttaa tämän etäkäyttö/etähuoltoratkaisun.

Lähetä hälytys kaikkialle maailmaan tekstiviestillä tai sähköpostina.

Varmista oikea-aikaisen tiedon saaminen koneiden ja laitteistojen virheellisistä tiloista ja vältä vauriot. Phoenix Contact tukee sinua erilaisilla hälytysratkaisuilla.

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut mobiilipäätelaitteet sekä SMS-rele konfiguroitavine varoitus- tai häiriöilmoitustuloineen soveltuvat ihanteellisesti pienten kohteiden valvontaan. Kun ilmoituksia tulee paljon, vapaasti ohjelmoitava pienohjauslaite ILC 151 GSM/GPRS on käytettävissä. Voit kummallakin ratkaisulla lähettää tekstimuotoisia ilmoituksia fakseina, tekstiviesteinä tai sähköpostina ja ohjata vastaanottavan pään yhtä tai useaa kytkentälähtöä.


Tekstiviestiverkko

Tekstiviestihälytys on usein paitsi lähetettävä matkapuhelimeen, myös integroitava ohjausjärjestelmän hälytysten hallintaan. Phoenix Contactin ohjaus ja GSM-modeemin mahdollistavat sen. Tekstiviestejä voidaan ottaa vastaan ja lisäksi välittää esimerkiksi OPC-liitännän kautta ohjausjärjestelmään.

Takaisin ylös

Tuotteet tähäm ratkaisuun

Seuraavassa tuoteluettelon komponentteja, joilla voit toteuttaa tämän etäkäyttö/etähuoltoratkaisun.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Palvelut

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje