Hälytykset matkapuhelinverkon kautta

Hälytykset matkapuhelinverkon kautta

Vältä seisokkeja

Aina ajan tasalla - myös ilman kiinteää yhteyttä.

Valvo analogisia ja digitaalisia arvoja helposti ja varmasti matkapuhelinverkon kautta ja suorita releiden etäkytkentöjä. Kompakti etäkäyttöjärjestelmä TC MOBILE I/O X200 pitää sinut ajan tasalla myös kentällä järjestelmäsi tilasta tai virheistä. Matkapuhelinreititin sekä integroidulla modeemilla varustettu ILC 151 GSM/GPRS-ohjaus yhdistävät nämä mahdollisuudet myös niiden päätehtävän lisäksi.

Kaikilla ratkaisuilla voit lähettää tekstimuotoisia ilmoituksia tekstiviesteinä tai sähköpostina ja ohjata kytkentälähtöjä esim. koneen vapautus. Näin estät vahinkoja tai seisokkeja ja vältät kalliit huoltotoimenpiteet paikan päällä.

Edut

  • Automaattinen tekstiviesti- ja sähköpostihälytys vähentää koneiden ja järjestelmien seisokkiaikoja
  • Tapahtumaohjattu hälytys alentaa tietoliikennekustannuksia
  • Kaukopäätteeksi riittää tavallinen matkapuhelin.
  • Matkapuhelinverkot ovat maailmanlaajuisesti saatavilla
  • Integrointi valmiisiin ohjausjärjestelmiin

Verkko tekstiviestillä

Hälytykset matkapuhelinverkon kautta  

Tekstiviestit tarjoavat ihmiselle ja koneelle pääsyn hälytyksiin ja käyttötoimenpiteisiin

Myös nykyaikana virhetiloista ja kriittisistä raja-arvoista tiedottaminen tekstiviestillä tarjoaa joitakin etuja verrattuna moderneihin tiedonsiirtomenetelmiin. Puheen ja tiedonsiirron toimiessa epävarmasti voidaan tekstiviestit lähettää myös riittämättömällä matkapuhelinverkolla. Näin paras saavutettavuus kentällä voidaan varmistaa myös kuuluvuuden ollessa alhainen.

Tekniikka tarjoaa ratkaisun myös silloin, kun hälytysviestin ei tule tavoittaa kentällä olevaa teknikkoa vaan se integroidaan ohjausjärjestelmän hälytysten hallintaan. Phoenix Contactin ohjauksella ja matkapuhelinreitittimellä yhdessä RESY+ -toimintamoduulin kanssa tekstiviestit voidaan vastaanottaa sekä lisäksi siirtää ohjausjärjestelmään esimerkiksi OPC-liitännän avulla.

Maksuton sovellus ilmoitusjärjestelmälle TC Mobile I/O X200

TC Mobile I/O -sovellus  

TC MOBILE I/O -sovelluksella lähetät kytkentäkomennot tekstiviestinä eikä tekstiviestejä tarvitse kirjoittaa

Hälytykset, jotka on lähetetty tekstiviestinä, tulee korjata ja poistaa. Virheet voidaan poistaa myös virheen yksinkertaisella kuittaamisella tai tekstiviestikomennolla suoritetulla uudelleen käynnistyksellä, jolloin voidaan välttää matka järjestelmälle tai huolto voidaan suunnitella aikataulujen mukaisesti.

TC-Mobile I/O -sovellus (iOS- ja Android-laitteille) helpottaa TC Mobile I/O X200:n käyttöä entisestään, ja tekstiviestejä ei enää tarvitse kirjoittaa. Voit kytkeä lähtöjä helposti napin painalluksella ja seurata laitteen tilaa jatkuvasti.

Erinomaiset tuotteet

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje