Etäkäyttö ja etähuolto

Etäkäyttö ja etähuolto

Teollisuuden etätiedonsiirto

Koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen etäkäyttö

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Remote control
  Remote control

  Secure and continuous transmission of process data to the control center means that even remote external stations and substations can be monitored and controlled.

 • Etähuolto
  Etähuolto

  Phonix Contact tarjoaa tuotteita, joissa on nykyaikaisimmat turvamekanismit, kuten VPN, IPsec-salaus ja integroitu palomuuri.

 • Hälytykset
  Hälytykset

  Tekstiviestinä tai sähköpostina lähetettävät proaktiiviset ja tarkat ennakkovaroitusilmoitukset auttavat virheiden nopeassa korjaamisessa ja tuotantoseisokkien minimoinnissa.

 • Verkotus
  Verkotus

  WLAN-, Bluetooth- ja valokuitutekniikat mahdollistavat yksinkertaisen ja häiriöttömän yhteyden eri järjestelmien osiin, ulko- ja ala-asemiin.

 • Palvelut ja tuki
  Palvelut ja tuki

  Phoenix Contactin joustava palvelukonsepti tukee sinua kaikissa automaatiotekniikkaa koskevissa kysymyksissä – sovelluksista ja järjestelmistä aina kybertekniikkaa ja turvallisuutta koskeviin aiheisiin.

Hajautettujen asemien turvallinen yhdistäminen valvomoon voidaan toteuttaa useita eri etätiedonsiirtoja käyttämällä. Tämä mahdollistaa pääsyn ja jatkuvan prosessitietojen valvonnan keskusaselmalta.

Etähuolto tarkoittaa tilapäistä pääsyä koneeseen tai järjestelmään. Etäkäytössä puolestaan tarvitaan yleensä pysyvä yhteys kaukana sijaitseviin asemiin. Erilaiset hälytysjärjestelmät huolehtivat erilaisten tilojen oikea-aikaisesta ilmoituksesta ja varmistavat järjestelmäsi luotettavan saatavuuden.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260