Etäkäyttö/etähuolto

Etäkäyttö/etähuolto

Koneiden ja järjestelmien valvonta

Pääse maailmanlaajuisesti hajautettuihin laitteistoihin – Phoenix Contact innovatiivisilla ratkaisukonsepteilla.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

  • Langattomat järjestelmät
    Langattomat järjestelmät

    Kerää langattomilla järjestelmillä mittaustietoja ja järjestelmätietoja kaukaisilta tai vaikeasti liitettäviltä alueilta ja siirrä ne keskeisiin pisteisiin.

  • Langattomat yhteydet
    Langattomat yhteydet

    Koneisiin ja järjestelmiin päästään aina ja paikasta riippumatta matkapuhelinverkon kautta.

Teollisuuden tiedonsiirto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yhdistää hajautetut yksiköt turvallisesti valvomoon. Erilaiset siirtotiet mahdollistavat suurten tietomäärien siirtämisen myös pitkillä etäisyyksillä.

Etäkäyttö ja prosessitietojen jatkuvat valvonta johtavat ennakoitavaan kunnossapitoon ja kustannussäästöön. Valitse oikea siirtotie käyttötarkoitukseesi - Phoenix Contact tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

Valintaohje – sopiva ratkaisu etätiedonsiirtoon

Sopiva ratkaisu etätiedonsiirtoon – Phoenix Contact

Sopiva ratkaisu etätiedonsiirtoon – Phoenix Contact

Yksinään toimiva pumppaamo, hitsausrobotti tai korkeavarasto -- jokaiseen käyttökohteeseen on oikea tiedonsiirtoratkaisu.

Käytä valintaohjetta erilaisten tekniikoiden vertailuun ja löydä oikea vaihtoehto sovelluksesi etäkäyttöön ja -huoltoon.

Etäkäyttö ja etähuolto – miten ne eroavat toisistaan?

Teollisessa tiedonsiirrossa erotellaan etähuolto ja etäkäyttö. Vaikka yleensä käytetään samoja tekniikoita, näiden kahden hyvin erilaisen käyttötarkoituksen erityisyyksiä on tarkasteltava

Etäkäyttö tarkoittaa prosessitietojen varmaa ja jatkuvaa siirtoa valvomoon. Se mahdollistaa kaukaistenkin ulko- ja ala-asemien valvonnan ja säädön. Toisin kuin etähuollossa, kaukana sijaitseviin asemiin tarvitaan yleensä pysyvä yhteys.

Etähuoltoa varten tarvitaan tilapäinen pääsy koneeseen tai laitteisto. Maailmanlaajuinen ohjauksiin ja Ethernet-verkkoihin pääsy tekee sen mahdolliseksi: kunnossapito- ja huoltotyöt voidaan suorittaa nopeasti ja turvallisesti.

Proaktiiviset ja tarkat ennakkovaroitukset tekstiviestillä tai sähköpostitse mahdollistavat vikojen nopean korjaamisen ja minimoivat siten tuotannon katkokset.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje