Teholähde vaihdelämmitykselle

Turvallinen energiansaanti

Turvallinen energiansaanti

Teholähde turvateknisille järjestelmille.

Edut

  • Stadanrdijohdinsuojakytkinten nopea aktivointi SFB-tekniikalla (Selective Fuse Breaking)
  • Vikojen välttäminen ennakoivalla toiminnan valvonnalla
  • Raskaiden kuormien luotettava käynnistys staattisella POWER BOOST -tehovarastolla
  • Lämpötila-alue -40 °C ... +70 °C takaa kattavan käyttöalueen.
  • EN 50155 -direktiivin mukaan testattu

Käyttötarkoitus

Teholähteen redundantti rakenne QUINT POWERilla  

Teholähteen redundantti rakenne QUINT POWERilla

Vaihteet altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille. Jotta toimintakyky voitaisiin taata myös talvella, kytkentäpisteisiin on asennettu kytkentäpistelämmitys. Sekä kytkentäpisteohjauksen että kytkentäpistelämmityksen on saatava luotettavasti 24 V:n tasajännitettä. Tämä tapahtuu redundantilla tehorakenteella.

Jotta käyttöturvallisuus voitaisiin maksimoida, rinnakkain kytkettyjen 24 V:n verkkolaitteiden on saatava virtaa kahdesta toisistaan riippumattomasta verkosta. Juna voi tällöin käyttää 230 V:n tehoa (16,7 Hz), jonka muuntaja muodostaa 15 kV ajojohdinjännitteestä. Lisäksi käytetään energiantarjoajayrityksen tuottamaa 230 V:n tehoa (50 Hz).

Ratkaisu

QUINT POWER -teholähteet  

QUINT POWER -teholähteet

Phoenix Contactin QUINT POWER -laitesarja tarjoaa teholähteitä, jotka sopivat signaalitekniikassa käytettäväksi. Neljä moduulia, joiden nimellislähtövirta on 5 - 20 A, vastaavat EN 50155 -direktiiviä ja soveltuvat kiskoajoneuvokäyttöön.

Signaalitekniikassa käytettävien komponenttien on kestettävä tärinän­  ja iskujen lisäksi myös ympäristövaikutuksia. Jos komponentit altistuvat äärimmäiselle kuumuudelle tai kylmyydelle tai äärimmäisen kostealle tai kuivalle ilmalle: tarjoamme signaalitekniikan käyttöön tuotteita, jotka kestävät suurempia vaatimuksia ja jotka ovat laadukkaita, luotettavia ja lujatekoisia.

Luotettava käyttö alkaen 16,7 Hz:n tulotaajuudesta

Verkkolaitteet on tarkoitettu 16,7 Hz:n käyttöön tulossa. Muuntajan avulla käytetään ajojohdinten jännitettä. Kaikki teholähteet voidaan kytkeä rinnakkain tehon kasvattamiseksi tai redundanttien järjestelmien muodostamiseksi.

QUINT POWER -teholähteet ovat hyvin kestäviä. Kaikki direktiivin EN 50155 mukaan sertifioidut moduulit toimivat lämpötila-alueella -40 °C ... +70 °C. Selective Fuse Breaking Technology (SFB) -tekniikka tuottaa 12 ms:lle jopa kuusinkertaisen nimellisvirran aktivoidakseen nopeasti suojakytkimen. Vialliset virtapiirit katkaistaan selektiivisesti, vika rajoitetaan ja laitteiston tärkeät osat pysyvät toiminnassa.

Ennakoiva toiminnan valvonta

Lähtöjännitteen ja -virran jatkuva valvonta varmistetaan kokonaisvaltaisella diagnoosilla. Ennakoiva toiminnan valvonta esittää kriittiset toimintatilat ja ilmoittaa niistä ohjaukselle ennen kuin vikoja ilmaantuu.

QUINT POWER suojalakkauksella

Teholähteet rautatieteollisuudessa  

Teholähteet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset

Piirikorttien suojalakkauksella taataan teholähteen luotettava toiminta myös äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten pölyisissä tiloissa, syövyttävien kaasujen lähellä tai 100-prosenttisessa ilmankosteudessa.

QUINT POWER -moduuli suojaa luotettavasti vioilta, jotka aiheutuvat:

  • korroosiosta johtuvista vuotovirroista; näitä ilmenee erityisesti ympäristöissä, joissa ilmankosteus on yli 60 prosenttia
  • sähkökemiallisesta siirtymisestä, jonka yhteydessä piirilevyyn muodostuu johtimiin ja materiaaleihin tunkeutuva kostea kalvo

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje