Valokuitukaapelit tiedonsiirtoverkkoon

Valokuitukaapelit tiedonsiirtoverkkoon

Pitkät kantamat, erinomainen häiriönsieto

Valokuitukaapelitekniika – täydellinen ratkaisu häiriönkestävään yhteyteen ja suurten etäisyyksien saavuttamiseen.

Edut

  • Erinomainen häiriösietoisuus myös äärimmäisissä sähkömagneettisissa olosuhteissa optisen siirron ansiosta
  • Maksimaaliset siirtoetäisyydet ja samanaikaisesti erittäin suuri tiedonsiirtonopeus valokaapelitekniikan ansiosta
  • Asennuskiskon sisään tuleva taustasilloitus mahdollistaa modulaarisen rakenteen

Käyttötarkoitus

Pohjois-etelä-rautatie Berliinissä kulkee päärautatieaseman ja Potsdamer Platzin kautta Südkreuz-asemalle. Tiedonsiirtoverkko keskijännitteensaantia varten yhdistää 17 ala-asemaa rautatiereitillä.

Ratkaisu

Tiedonsiirtoverkko keskijännitteensaantia varten muodostettiin valokuitukaapelien pohjalta. Valokuitukaapelitekniikan etuja ovat potentiaalierotus ja immuniteetti sähkömagneettisia häiriöitä vastaan, erityisesti 10 kV:n kytkentälaitteistojen läheisyydessä. Jokaisella asemalla useammat keskijännitekytkentälaitteistot huolehtivat virransaannista. Ala-asemat sijaitsevat rautatieasemien välittömässä läheisyydessä sekä strategisissa pisteissä pohjois-etelä-yhteyden reitillä.

Phoenix Contactin valokuitukaapelitekniikalla ala-asemia voidaan verkottaa pääohjausjärjestelmien kanssa, ja lisäksi varmistaa tiedonsiirto paikallisten ohjauslaitteiden ja keskijännitekenttien suoja- ja ohjauslaitteiden välillä.

Modulaarisuus ja pysyvä tilailmoitus

Tyypillistä PSI-valokuitukaapelijärjestelmälle on sen modulaarisuus ja optisen vastaanottotehon jatkuva analysointi. Näin valokuitukaapelireittien monimutkaisia mittauksia ei tarvitse suorittaa.

Vastaanottotehon suora esittäminen nelitasoisella pylväskaaviolla laitteissa mahdollistaa sen, että myös kouluttamattomat henkilöt voivat suorittaa pitkäaikaisen valokuitukaapelireittien analysoinnin ilman kalliita lisälaitteita.

Häiriötön tiedonsiirto pitkillä etäisyyksillä

PSI-MOS-valokaapelimuunnin  

PSI-MOS-moduulit esittävät suoraan signaalin laadun

Valokuitukaapelimuunnin PSI-MOS soveltuu erityisesti järjestelmiin, joilta vaaditaan suuria siirtomatkoja ja suurta EMC-häiriösietoisuutta. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös yksilöllisten tiedonsiirtohubien toteuttamisen. Näin mitkä tahansa topologiat, kuten linjat, tähdet ja redundantit renkaat, ovat mahdollisia.

PROFIBUS-hubilla kaikki siirtomenetelmät voidaan yksinkertaisesti yhdistää. Asennuskisko-liittimillä kaikki laitteet voidaan liittää toisiinsa. Näin voidaan nopeasti ja yksinkertaisesti toteuttaa soveltuvat kupari-, valokuitukaapeli-, radio- ja SHDSL-yhdistelmät.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje