Räjähdyssuojaus

Räjähdyssuojaus

Koska turvallisuus on korvaamatonta

Phoenix Contact tarjoaa parasta turvallisuutta räjähdysvaarallisilla alueilla.

Räjähdyssuojaus kuuluu turvallisuustekniikan alalle ja käsittää suojan räjähdysten kehittymistä ja niiden vaikutuksia vastaan. Kaikkialla siellä, missä syttyvät aineet, happi ja sytytyslähteet voivat joutua kosketuksiin toistensa kanssa, ovat ihmisten turvallisuus, varma ja ongelmaton tuotantoprosessi sekä puhdas ympäristö tärkeässä asemassa.

Myös muualla, kuin kemian- ja petrokemianteollisuuden perinteisissä järjestelmissä, tulee varautua räjähdyssuojaukseen. Myös ensi silmäyksellä riskittömillä alueilla - kuten esimerkiksi elintarviketeollisuudessa - on huomattava vaarapotentiaali. Usein räjähdyssuoja yhdistetään kaasuihin. Mutta myös pölyt voivat aiheuttaa räjähdysherkän ilmapiirin. Phoenix Contact tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät räjähdysvaarallisten alueiden asettamat vaatimukset.

Teoria ja käytäntö

Esitteen kansikuva: Räjähdyssuojaus - teoria ja käytäntö  

Räjähdyssuojaus - teoria ja käytäntö

Räjähdyssuojausta koskeva käsikirja järjestelmien suunnittelijoille, asentajille ja käyttäjille. Se sisältää maailmanlaajuisesti kattavat standardit ja direktiivit sekä antaa tietoa järjestelmien asennuksesta räjähdysvaarallisilla alueilla. Esitettä on täydennetty MSO-tekniikkaa sekä toiminnallista turvallisuutta koskevalla teknisellä perustiedolla.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje