Märkä- ja tarkastuskaivon valvonta

Märkä- ja tarkastuskaivon valvonta

Jatkuva kaivon valvonta

Tarkkaile ja ohjaa prosessiveden saantia teollisessa ympäristössä

Märkä- ja tarkastuskaivojen laajalle haarautuvasta verkostosta tarkistetaan säännöllisesti esim. vedenpinnan korkeus, pohjaveden laatu sekä myös laitoksen ulkopuolella tehdyt mahdolliset ilkivallanteot.

Phoenix Contactin WellControl on valmis kytkentäkaappiratkaisu märkä- ja tarkastuskaivojen ohjaukseen ja valvontaan. Jatkuva kaivojen valvonta on helppo toteuttaa. Se ilmoittaa heti kaivon kannen asiattomasta avaamisesta ja helpottaa tiukkenevien ympäristöspesifikaatioiden mukaisia online-mittauksia ilman lisätyötä. Valmiiksi ohjelmoitu ratkaisu on täydennettävä vain suorituskykyosasta, minkä jälkeen se on käyttövalmis. Ratkaisu edellyttää vain parametrointia, ei ohjelmointia.

Edut

  • Avoin ja valmistajasta riippumaton automatisointijärjestelmä tekee integroimisesta helppoa
  • Modulaariset ja kompaktit tiedonvälitysratkaisut
  • Kaikenkattava ammattilaisten tuki IT-turvallisuusasioissa
  • Monipuolinen tuki projektin kaikissa vaiheissa

Yksinkertainen, vakio-osiin perustuva käyttöönotto

Automaatiotekniikka kaivojen valvontaan

Käyttöönotto on hyvin helppoa, koska parametrointi ilman ohjelmointia riittää​. Myös liitäntä ohjauskeskukseen tapahtuu kaukokäyttöprotokollan IEC 60870–5–104 avulla yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Kenttälaitteet liitetään Phoenix Contactin Waterworx-prosessikirjaston avulla. Esiohjelmoidut toimintomoduulit mahdollistavat tehokkaan järjestelmäsuunnittelun.

Automaatiolaitteiston ydin on modulaarinen AXC-pienohjaus, joka PROFINET- ja Modbus/TCP-toiminnallisuudella varustettuna on myöhemmin optimaalisesti laajennettavissa. Lisäksi kattava ylijännitesuojaus- ja jännitteensyöttökonsepti varmistaa virransyötön ja mahdollistaa ennakoitavat huollot.

Käytettävissä komponenteissa on runsaat diagnostiikkamahdollisuudet niin, että järjestelmän tilaa voidaan valvoa myös etäältä. Mini Analog Pro -tuoteperheen mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikan moduulit sopivat myös karuihin ympäristöihin. Ne suodattavat ja päivittävät jatkokäsittelyä varten kaikki tulevat analogiset arvot, ja myös etälaitteiden syötönerotinkäyttö sujuu vaivattomasti.

Topologia: automaatiotekniikka kaivojen valvontaan  

Siirrä prosessitietoja eri kaukokäyttöasemista standardoidusti ohjauskeskukseen.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje