Tuotantoketjun alkupää

Tuotantoketjun alkupää

Tekniikka vaativiin olosuhteisiin

Käytä kestävät valvonta- ja tiedonsiirtoratkaisut hyödyksesi.

Takaisin: Sovellukset ja ratkaisut

Kategoriat

  • Tuotantolaitokset
    Tuotantolaitokset

    Phoenix Contactilta on saatavana luotettavia tiedonsiirtoyhteyksiä putkilinjojen, säiliöiden sekä tuotantolaitosten valvontaan ja ohjaukseen.

  • Mittausasemat ja paikalliset säiliöt
    Mittausasemat ja paikalliset säiliöt

    Kun tuotetta kuljetaan tuotantolaitoksesta jalostettavaksi tai varastoitavaksi säiliöihin, tuotteen laatua, virtausmäärää ja mahdollisia vuotoja on valvottava jatkuvasti.

Tuotantolaitoksesta putkiin ja varastoitavaksi paikallisiin säiliöihin - tuotantoketjun alkupäässä vaaditaan kestäviä valvonta- ja tiedonsiirtoratkaisuja. Tuotantolaitokset sijaitsevat tyypillisesti alueilla, joilla on suuria lämpötilaeroja ja usein puuttuva infrastruktuuri.

Signaaleja kerätään osin Ex-alueilta ja niitä pitää siirtää luotettavasti satoja kilometrejä. Phoenix Contactin laaja valikoima ja alakohtainen tietotaito tarjoavat monia ratkaisuja. Perustana ovat kestävät, laajennetulle lämpötila-alueelle tarkoitetut komponentit, erilaisille siirtoreiteille tarkoitettu verkkotekniikka tai kaikille yleisille anturisignaaleille soveltuvat I/O-järjestelmät.

Yleistä: tuotantoketjun alkupää

Yleistä: tuotantoketjun alkupää

Phoenix Contactilta on saatavana valvonta- ja tiedonsiirtoratkaisuja tuotantolaitoksia, putkia ja paikallisissa säiliöissä tapahtuvaa varastointia varten.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje