Öljy ja kaasu

Öljy ja kaasu

Paranna tehokkuutta, minimoi seisokkiajat

Automatisoi järjestelmäsi edistyksellisesti Phoenix Contactin tuotteiden ja ratkaisujen avulla.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Sovellukset ja ratkaisut
  Sovellukset ja ratkaisut

  Phoenix Contact toimittaa joustavasti laajennettavia valmisratkaisuja tuotantoketjun alkupään, keskivaiheen ja loppupään prosessien sekä onshore- ja offshore-prosessien optimoimiseksi.

 • Tuotteet
  Tuotevalikoima

  Phoenix Contactilta on saatavana laaja liitäntä- ja automaatiotekniikan valikoima öljy- ja kaasuteollisuuden sovelluksiin.

 • Referenssit
  Referenssit

  Phoenix Contactin kestävät ja luotettavat komponentit ja ratkaisut ovat tukenasi maailmanlaajuisesti öljy- ja kaasuprojektien toteuttamisessa.

Öljy- ja kaasuteollisuus on muutostilassa: sekä tuottajien että käyttäjien pitää parantaa järjestelmiensä tehokkuutta. Uusien kenttien rakentamisessa järjestelmien digitalisaatio varmistaa tehokkaat prosessit öljyn ja kaasun tuotantoon, kuljetukseen ja jalostukseen. Phoenix Contactilta on saatavana kattava laitteisto- ja ohjelmistovalikoima, jonka avulla myös olemassa olevat, osittain vanhentuneet järjestelmärakenteet voidaan automatisoida edistyksellisesti.

Ohjaus- ja etäkäyttötekniikasta, turva- ja Ex-i-komponenteista, ylijännitesuojauksesta sekä alakohtaisista ohjelmistoista koostuvat, joustavasti laajennettavat valmisratkaisut tehostavat tuotantoa ja minimoivat seisokkiajat.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Palvelut

Lataukset

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje