Maritim 4.0

Konttialus satamassa

Kestävä, digitaalinen ja tehokas

Kaikenikäisten laivojen luotettava automatisointi.

Itseohjautuvista laivoista tulee totta lähivuosina ja teemoista Industrie 4.0 ja Maritim 4.0 -nimellä kulkevasta digitalisoinnista tulee yhä tärkeämpää.
Eri ikäisten laivojen digitalisointi vaatii uusia tekniikoita ja ratkaisuja, jotka vastaavat tulevaisuuden haasteisiin kuljettaa laivoja tehokkaammin ja digitalisoidusti. Myös käytössä olevien laivojen jälkiasennus ja niiden digitalisointi on tärkeässä asemassa.

Sukella Phoenix Contactin merenkulun kestävien ratkaisujen maailmaan.

Ratkaisut pilvipohjaiseen kalustonhallintaan

Pilvipohjainen kalustonhallinta  

Pilvipohjainen kalustonhallinta

Phoenix Contactilla on jo nyt kumppanuusyhtiönsä M.A.C. System Solutionsin kanssa kehittämiä ratkaisuja, jotka lisäävät laivojen tehokkuutta ja digitalisointia. Niiden avulla pystymme vastaamaan toiminnanharjoittajien vaatimuksiin kerätyn datan ja tietojen hyödyntämisestä laivalla. Myös vaatimukset energiatehokkuuden lisäämisestä, polttoaineen kulutuksen alentamisesta ja päästöjen vähentämisestä on huomioitu.

Modulaarinen Type Packaging – ratkaisu älykkääseen laivasuunnitteluun

Modulaarinen Type Packaging  

Modulaarinen Type Packaging – älykästä laivasuunnittelua

Myös telakoilta ja toimitsijoilta odotetaan laivanrakennuksen joustavampaa ja älykkäämpää toteutusta tulevaisuudessa. Phoenix Contact työskentelee yhdessä VDMA:n ja johtavien merenkulkualan toimittajien kanssa työryhmässä, joka käsittelee modulaaristen Type-Packaging-mallien integroitumista laivateollisuuteen.

Module Type Packaging (lyhyesti MTP) kuvaa aluksen osajärjestelmien ja johtotason tiedonsiirron standardisointia, jolla vähennetään monimutkaisuutta kaikkien laivanrakennuksen jalostusketjun osanottajien välillä. Täysin mekaaninen modularisointi voidaan siirtää automaatiojärjestelmään useilla eri osa-alueilla. Laivanrakennuksen toimitusketjun sisällä käyttäjät hyötyvät suunnittelun nopeuden tuomista eduista sekä osajärjestelmien integraation tuomasta laadun parantumisesta.

PLCnext Technology -sovellus "NMEA Data Collector" saatavana nyt PLCnext Storesta

PLCnext Store  

PLCnext Store

PLCnext Technologyn sovellus "NMEA Data Collector" mahdollistaa laivakohtaiset NMEA 0183 -dataprotokollat ilman suunnittelu- ja ohjelmointitarvetta.

PLCnext Storessa Phoenix Contact tarjoaa sovelluksen nimeltään "NMEA Data Collector" – digitaalinen innovaatio laivanrakennuksen ja laivankuljetuksen älykkäämpään, digitaalisempaan ja tehokkaampaan toteutukseen.

Täytä helposti tietoprotokollan vaatimukset ja tee laivajärjestelmän muodostamisesta helpompaa. Säästä aikaa ja rahaa laivakohtaisten NMEA 0183 dataprotokollien toteuttamiseen, ilman suunnittelu- ja ohjelmointitarvetta.

Phoenix Contactin NMEA Data Collector on kehitetty erityisesti meriteollisuuteen. Yhdistä omisteiset järjestelmäsi reittitallentimen kanssa tarvittavien järjestelmätietojen tallentamiseksi.

Sovellus kerää NMEA-kykyisten järjestelmien signaalit ja työstää ne NMEA 0183 -muotoisina Voyage Data Recorderiin. Se on asennettu modulaarisena ratkaisuna. Asennat tiettyihin käyttötarkoituksiin tarvittavien signaalien lukumäärän ja tyypin (digitaalinen tai analoginen) yksilöllisesti.

Integroi NMEA 0183 järjestelmääsi ja lataa nyt NMEA Data Collector -ominaisuus.

Edut

  • Älykäs verkkovisualisointi mahdollistaa nopean käyttöönoton
  • Helppo parametrointi, ei suunnittelu- tai ohjelmointitarvetta
  • Haluttujen digitaalisten ja analogisten signaalien integrointi
  • NMEA 0183 -protokolla järjestelmän tietojen automaattiseen työstöön
  • Räätälöity ratkaisu meriteollisuuteen

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje