Nopeita ja joustavia ratkaisukonsepteja digitaalipainokoneisiin

Yleistä

Cretaprintin mustesuihkukeramiikkatulostin  

Cretaprintin mustesuihkukeramiikkatulostin

Cretaprint perustettiin vuonna 1997 kehittämään keramiikkateollisuudelle flexopainotekniikkaan perustuvia koristelukoneita. Tämän idean tulokset ovat johtaneet yrityksen vahvaan kasvuun.

Vuonna 2011 Cretaprint vakiinnutti asemansa yhtenä digitaalisen keramiikan koristelun globaaleista markkinajohtajista lanseeraamillaan merkittävillä innovaatioilla. Double Tile Printing on yksi esimerkki yrityksen innovaatiovoimasta. Tällä menetelmällä voidaan painaa kaksi erilaista kokoa ja kuviota samanaikaisesti.

Sovellus ja ratkaisu

Riviliittimet ja PLC-releet, joissa Push-in-liitäntätekniikka  

Push-in-liitäntätekniikka digitaalipainokoneisiin

Pieni tilantarve ja modulaarisuus ovat keskeisiä tekijöitä suunniteltaessa uusia koneita. Tästä syystä Cretaprint käyttää Phoenix Contactin Push-in-teniikkaa. Tämä liitäntäteknikka lyhentää osien asennusaikaa ja säästää lisäksi tilaa kytkentäkaapissa.

Cretaprint käyttää muitakin Phoenix Contactin tuotteita ja tekniikoita. Niitä ovat esimerkiksi teholähteet, teollisuus- ja puolijohdereleet, kenttäväylien liitännät, kaapeliläpivientijärjestelmä CES sekä CONTRACTON-hybridimoottorinkäynnistin.

Nämäkin tuotteet voidaan liittää nopeasti ja helposti, mikä lyhentää asennus- ja johdotusaikoja merkittävästi. Kompaktit tuotteet ovat erityisen tilaa säästäviä.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260
Referrer: