Energia

Joustavat toimenpiteet

Joustavat toimenpiteet

Pysy liikkeessä: tuotevalikoimastamme löydät juuri sovelluksellesi oikean ratkaisun.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Energian tuotanto
  Energian tuotanto

  Tulevaisuuden energian tuotannossa voimalakapasiteettia pitää laajentaa ja palamiskaasuja vähentää.

 • Energianjakelu
  Siirto ja jakelu

  Luotettava liitäntätekniikka on räätälöity erityisesti sähköisten siirto- ja jakeluverkkojen tarpeisiin.

Energiamarkkinat ovat dynaamisia ja muuttuvat jatkuvasti – energiantuotannon, verkkokäytön ja kunnossapidon osalta. Siten muuttuvat myös laitteistollesi asetettavat vaatimukset. – Olemme yli 80 vuoden olleet energiateollisuuden kumppani. Siksi Phoenix Contact voi tarjota vakiintuneen ja kattavan tuotevalikoiman.

Ajankohtainen teema: suojaa sähköverkot älykkäästi – FL MGUARD -ratkaisulla

Tehokas suojaus  

FL MGUARD suojelee hajautettuja laitteistoja tehokkaasti

Moderni IT-tekniikka valtaa yhä enemmän alaa nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Tämä koskee älykkään verkon – Smart Grid – käyttöönottoa myös energian- ja sähköntoimituksen infrastruktuurissa.

Keskeytymättömässä teholähteessä kuormitustarpeen ja syötön välinen tasapaino tulee säilyttää – riippumatta vuorokaudenajasta ja säästä.

Syöttötehon tasapainottamiseksi käyttäjät, kuten offshore-tuulipuistot, klassiset voimalat tai yksityiset aurinkopaneelilaitteistot kommunikoivat yhteisessä verkossa.

Digitaalinen verkottuminen tarjoaa siinä uusia teknisiä mahdollisuuksia. Samalla syntyy myös aukkoja mahdollisille hyökkääjille. Ne voivat vaarantaa IT-manipuloinnilla kokonaisia sähköverkkojen infrastruktuureja.

Erityisesti suuria sähköntuotantoyksikköjä on suojeltava, koska suunnittelemattoman vian kompensointi muilla verkkokäyttäjillä on vaikeaa. Kokemukset ovat osoittaneet, että hyökkäysyritykset voimaloiden digitaalisiin järjestelmiin ovat todellinen uhka. Siksi on laadittu perusteellisia kyberturvallisuusnormeja, joiden toteuttaminen asettaa käyttäjille uusia haasteita.

FL MGUARD-tuoteperheellä Phoenix Contact tukee hajautettujen IT-suojauskonseptien toteuttamista. MGUARD-tekniikka tarkoittaa, että luvattomat käyttöyritykset ja muutokset tietokonejärjestelmissä tunnistetaan luotettavasti ja nopeasti.

SIL varmistaa korkean käyttöturvallisuuden

EX, prosessitekniikka, SIL, toiminnallinen turvallisuus, IEC 6150  

Turvallisuuden eheystaso - lyhenne SIL

Turvallisuuden eheystasolla (SIL) määritetään vaatimukset laitteen tai järjestelmän vioittumistodennäköisyyden kuvaamiseksi. Jos laite tai järjestelmä vioittuu, määritetty tila saavutetaan.

SIL:in tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman korkea käyttöturvallisuus.

Tarkastelu normien avulla tapahtuu tilastollisen todennäköisyyden mukaan. Ratkaisevia ovat normit IEC 61508 ja IEC 61511.

Ylijännitesuojaus

Innovatiiviset tuotteet ylijännitesuojaukselle  

Innovatiiviset tuotteet ylijännitesuojaukselle

Toimivan ylijännitesuojauksen saavuttamiseksi on huomioitava lukuisia tekijöitä. Phoenix Contact kehittää tekemänsä perusteellisen taustatutkimuksen ja saavuttamansa tietotaidon pohjalta innovatiivisia ylijännitesuojaustekniikoita sekä tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä suojalaitteita.

Ylijännitesuojauksella voidaan välttää vahinkoja ja niistä johtuvia kustannuksia. Ylijännitesuojan puolesta puhuvat seuraavat seikat:

 • Tehokas suoja transienttiylijännitteiltä
 • Laitteiden ja järjestelmien korkeampi käytettävyysaste
 • Ei järjestelmävikoja eikä seisonta-aikoja
 • Seurannaisvahinkojen rajoittaminen
 • Kustannussäästöt

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje