Sovellukset ja ratkaisut

Sovellukset ja ratkaisut

Kokonaisratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista joustavuutta ja helppoutta.

Tuemme asiakkaiden tarpeita yksittäisten tuotteiden lisäksi myös kokonaisratkaisuilla. Joustavien liitäntätekniikoidemme ja toisiinsa yhteensopivien tuotteidemme ansiosta voit käyttää samoja lisätarvikeosia useissa eri tuotteissa. Vakuutu jäljempänä ratkaisujemme eduista.

Helpotamme työntekoa

Merkintäjärjestelmät  

Merkintäjärjestelmät

MARKING system -valikoimassa on intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikkiin sovelluksiin suunnittelusta valmiisiin merkintöihin.

Valikoimaan sisältyy tulostin, ammattimainen suunnitteluohjelmisto sekä erilaisia merkintämateriaaleja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yksilölliset palvelumme ovat aina tukenasi.

Autamme suojauksessa

Salamanisku asuinrakennukseen  

Suojaa laitteita ja tietoja salamaniskujen seurauksilta.

Mieti jo hyvissä ajoin etukäteen, miten voit suojata laitteita ja henkilökohtaisia tietoja salamaniskujen seurauksilta ja syntyviltä ylijännitteiltä.

Hyödynnä Phoenix Contactin tuotteita myös omassa kodissasi. Annamme tietoja ja järjestämme aiheeseen liittyviä koulutuksia sekä autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.

Tuemme sinua oikean tuotteen valinnassa

Näyttökuva konfiguraattoreista  

Oikean tuotteen valintaopas

Konfiguraattoreidemme avulla voit valita oikean tuotteen lukuisista vaatimuksista ja teknisistä mahdollisuuksista huolimatta.

Oikean ylijännitesuojan tai potentiaalin tehokkaaseen jakamiseen tarkoitettujen PTFIX-potentiaalinjakoliittimien yksilöllisen kokoonpanon valitsemiseen tarkoitetun valintaohjeen avulla löydät aina käyttötarkoitukseen sopivan tuotteen tai ratkaisun.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje