Koneen- ja järjestelmänrakennus

Koneen- ja järjestelmänrakennus

Turvallinen tiedonsiirto kaikkialla maailmassa

Innovatiivisia tuotteita ja palveluja koneenrakennusalan vaatimuksiin.

Sovelluksesi: etähuolto

Suunnittelusta toimitukseen, käyttöönotosta After Sales -tukeen: kattavista palveluista koneen koko elinkaaren ajan on tullut koneen- ja järjestelmänrakennuksen välttämätön osa.

Koneiden ja tuotantojärjestelmien käytettävyyden ja tuottavuuden optimointi etädiagnostiikan ja –huollon avulla on yhä tärkeämmässä asemassa, ja se tarjoaa mahdollisuuksia liikevaihdon kasvattamiseen. Koneisiin ja järjestelmiin on oltava turvalliset etäyhteydet, ja ne on toteutettava yhtenäisellä ja johdonmukaisella konseptilla, jonka käyttäjäpuolen asiakkaat hyväksyvät.

Ratkaisumme: turvallinen yhteys

Turvallinen etähuolto  

Turvallinen etähuolto koneenrakennuksessa

Phoenix Contactin mGuard-tekniikka tarjoaa turvalliseen etähuoltoon ratkaisun Internetin tai langattoman yhteyden kautta. Se voidaan integroida ilman ohjelmistoasennusta avoimesti järjestelmiin ja koneisiin.

Luotettavia mGuard-tuotteita voidaan käyttää vaivattomasti kaikissa ympäristöissä käyttöjärjestelmistä riippumatta. Ne eivät vaadi muutoksia järjestelmän tai verkon konfigurointiin. Maksimaalinen turvallisuus taataan palomuuri- ja VPN-tekniikoiden (Virtual Private Network) yhdistelmällä, joka on integroitu kaikkiin mGuard-laitteisiin.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje