Koneiden ja järjestelmien käyttäjät

Koneiden ja järjestelmien käyttäjät

Turvallinen ja joustava

Tarjoamme turvallisia tiedonsiirtoratkaisuja maksimaaliseen järjestelmäkäytettävyyteen.

Sovelluksesi: tuotantojärjestelmien suojaaminen häiriöiltä ja seisokeilta

Luvattoman pääsyn tai haittaohjelman aiheuttamat häiriöt tai tuotantoseisokit ovat vakava taloudellinen riski verkotetuissa järjestelmissä. Herkkiä tuotantojärjestelmiä ei usein ole riittävästi suojattu näitä vaaroja vastaan etenkin, kun ne aktivoituvat sisäisessä verkossa.

Tämä voi tapahtua, kun haittaohjelma tulee ulkoisen laitteiston kautta, esimerkiksi huoltotapauksessa, tai myös tahattomien virhesyöttöjen seurauksena. Siksi on tärkeää suojata tuotantojärjestelmät sekä ei-toivottuja ulkoisia että sisäisiä pääsyjä vastaan ja myös estää järjestelmään päässeen haittaohjelman leviäminen.

Ratkaisumme: turvalliset verkkokonseptit ja turvatuotteet

Segmentoitu tuotantoverkko  

Verkon segmentointi mGuard-turvatuotteilla

Phoenix Contact tarjoaa tähän tarkoitukseen verkkokonsepteja, jotka erottavat toimistoverkon tuotantoverkosta ja mahdollistavat lisäksi monitasoisen turvallisuusrakenteen (Defense in Depth).

Tuotantoverkon segmentoinnilla haittaohjelman leviäminen voidaan estää. Lisäksi Phoenix Contactin mGuard-turvatuotteet tarjoavat palomuurikonsepteja, jotka valvovat ja suodattavat verkon tietoliikennettä niin, että järjestelmä on suojattu broadcast-lähetyksiltä ja virheellisiltä datapaketeilta. mGuard Device Manager -hallintaohjelmisto varmistaa lisäksi verkossa olevien laitteiden yhtenäisen konfiguroinnin ja helpomman ylläpidon.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje