Teollisuus ja kriittinen infrastruktuuri

Teollisuus ja kriittinen infrastruktuuri

Turvallinen ja tehokas

Turvatuotteet ja -ratkaisut luotettavaan toimintaan.

Sovelluksesi: vikaturvallinen järjestelmä

IT-standardit Ethernet ja TCP/IP ovat valtaamassa nyt myös teollisuusverkotuksen maailman. Samalla tietoisuus verkotettujen ohjaus- ja automaatiojärjestelmien haavoittuvuuksista ja turvallisuusriskeistä lisääntyy.

Tavanomaiset toimistoratkaisut eivät kuitenkaan sovellu teollisuuden verkkoturvallisuudelle, sillä perinteisestä IT:stä poiketen järjestelmien käytettävyyden suojaamisella on korkein prioriteetti. Muita elementtejä ovat tiedonsiirron eheys ja luottamuksellisuus. Prosessiteollisuuden ja kriittisten infrastruktuurien toiminnanharjoittajien on siksi käytettävä suojattuja, paikallisia teollisuusverkkoja sekä turvallisia etäyhteyksiä IP-verkkojen, kuten Internetin, kautta.

Ratkaisumme: kattavat turvakonseptit

mGuard prosessi- ja järjestelmätekniikassa  

Turvakonsepti prosessi- ja järjestelmätekniikkaan

Phoenix Contactilta on saatavana turvakonsepteja, jotka valvovat pääsyjä, estävät ei-toivotun tietoliikenteen ja vaikeuttavat tietojen salakuuntelua.

Ratkaisuvalikoima sisältää yksinkertaisia mekaanisia lukituksia Ethernet-kaapeleille, hallittavia kytkimiä verkon segmentointiin ja pääsyvalvontaan, teollisuuden turvatuotteita palomuuritoiminnoilla sekä turvallisen ja luottamuksellisen tiedonsiirron salatun VPN-verkon (Virtual Private Network) kautta.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje