Kyberturvallisuus

Turvallisuutta verkollesi

Turvallisuutta verkollesi

Autamme sinua suojaamaan teollisuusverkot luvattomilta pääsyiltä ja haittaohjelmilta.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Sovellukset ja ratkaisut
  Sovellukset ja ratkaisut

  Phoenix Contact tarjoaa innovatiivisia kyberturvallisuusratkaisuja koneiden ja järjestelmien valmistajille ja käyttäjille sekä teollisuuteen ja kriittiseen infrastruktuuriin.

 • Tuotteet
  Tuotteet

  Phoenix Contactin kyberturvallisuustuotteet teollisuuden verkkoturvallisuuteen ja turvalliseen etätiedonsiirtoon.

 • Referenssit
  Referenssit

  Lue seuraavista referensseistä, kuinka asiakkaat ovat toteuttaneet vaativia projekteja Phoenix Contactin turvatuotteiden avulla.

 • Palvelut ja tuki
  Palvelut ja tuki

  Tästä löydät Phoenix Contactin kyberturvallisuutta koskevia tietoja, kuten latauksia, palveluja, linkkejä ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Teollisuus on nykyään verkotetumpi ja avoimempi kuin koskaan ennen – ja myös entistä alttiimpi hyökkäyksille. Trendit, kuten Industrie 4.0 tai esineiden Internet (Industrial Internet of Things) tekevät tuotannosta tehokkaampaa ja joustavampaa. Samalla kaikkien järjestelmien verkotus sisältää merkittävän turvallisuusriskin ja avaa tien seisokeille, vahingonteoille tai tietojen katoamiselle.

Lue lisää siitä, kuinka voit suojata teollisuuden järjestelmät kyberhyökkäyksiltä ja viruksilta Phoenix Contactin innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla.

Turvallisesti kohti tulevaisuutta

Roland Bent, toimitusjohtaja / markkinointi ja kehitys

Roland Bent, toimitusjohtaja / markkinointi ja kehitys

"Digitaalisen arvoketjun lisäksi verkkojen ja tietojen turvallisuus on keskeinen Industrie 4.0:n teema. Pitkälle digitalisoidussa maailmassa, joka kuluttajasovellusten lisäksi käsittää lisääntyvässä määrin myös teollisuuden suunnittelu-, valmistus- ja logistiikkaprosessit, prosessien, tuotteiden ja tiedonsiirron suojaus on olennaisen tärkeää."

Automaatiotekniikan edelläkävijänä Phoenix Contact vastaa näihin vaatimuksiin ja on perustanut Berliiniin oman kyberturvallisuuden osaamiskeskuksen Phoenix Contact Cyber Security GmbH:n (aiemmin Innominate Security Technologies AG) puitteissa. Tämä tietotaito mahdollistaa yksilöllisten verkkoratkaisujen ja tuotteiden tarjoamisen erityisesti teollisuuden vaatimuksiin.

Teollisuuden verkkoturvallisuus

Turvallisuusriskit teollisuusverkoissa  

Teollisuuden verkkoturvallisuus suojaa lisääntyvän verkotuksen aiheuttamilta vaaroilta

Teollisuuden verkkoturvallisuus tarkoittaa verkotettujen teollisuusjärjestelmien ja -laitteistojen suojaamista hyökkäyksiltä, tietojen vakoilulta sekä virusten, haittaohjelmien ja virheellisen käytön aiheuttamilta seisokeilta. Ethernet-standardista poiketen vakiintuneita turvakonsepteja – kuten toimistopalomuureja – ei voida siirtää helposti tuotantoverkkoihin. Ne eivät täytä teollisuuden asettamia erityisvaatimuksia.

Tuloksena monivuotisesta kokemuksesta automaatiotekniikassa Phoenix Contact tuntee teollisuuden vaatimukset ja voi ratkaista ne luotettavilla turvakonsepteilla ja innovatiivisilla tuotteilla. Esimerkkejä:

 • Erityiset palomuuritoiminnot teollisuudelle, kuten Conditional Firewall (tilallinen palomuuri) ja User Firewall (käyttäjäkohtainen palomuuri)
 • DPI-syvätarkastus teollisuusprotokollille
 • Turvalliset verkkopääsyt huoltoasentajille

Turvallinen etäkäyttö

Turvallinen tiedonsiirto kaikkialla maailmassa  

Turvalliset etähuoltokonseptit koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuiseen verkotukseen

Tuotantojärjestelmien hallinta etäpääsyn kautta säästää matkakustannuksia ja vähentää seisokkiaikoja. Etähuollon etujen täysimääräinen hyödyntäminen edellyttää kuitenkin turvallista, luotettavaa ja häiriötöntä yhteyttä. Suojaamaton etäyhteys nimittäin sallii myös luvattomien henkilöiden pääsyn yritysverkkoon – haavoittuvuus, joka voi johtaa huomattaviin taloudellisiin vahinkoihin.

Phoenix Contactin turvallisen etäpääsyn komponentit varmistavat erittäin turvallisen tiedonsiirron VPN-tunnelin kautta ja nykyaikaisinta salaustekniikkaa käyttäen. Tarjoamme tähänkin tarkoitukseen harkittuja järjestelmiä, jotka huomioivat teollisuuden erityisvaatimukset. Esimerkkejä komponenttiemme ominaisuuksista:

 • Koneiden ja järjestelmien helppo integrointi ilman ohjelmistoasennusta
 • Joustavat yhteydet Internetin tai langattoman verkon kautta
 • Palomuuri VPN-tunnelissa pääsynvalvontaan
 • VPN-tiedonsiirto ilman yrityksen palomuuriin tehtäviä muutoksia

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje