Rakennusasennus

Kattava valikoima

Kattava valikoima

Tutustu valikoimaan: täältä löydät juuri tarvitsemasi rakennusasennusta varten.

Riviliittimestä ylijännitesuojaan – meiltä on saatavana sopivat laitteet, komponentit ja järjestelmät. Lisäksi tarjoamme myös sopivia merkintämateriaaleja ja suuren työkaluvalikoiman.

CLIPLINE complete – riviliitinjärjestelmä

Liitäntätekniikka CLIPLINE complete

Phoenix Contactin CLIPLINE completella voit valita liitäntätekniikan vapaasti.

Valitse yleiskäyttöinen ruuviliitäntä, helppo Push-in-tekniikka, kompakti jousivoimaliitäntä tai nopea QUICKON-liitäntä.

Voit valita minkä tahansa liitäntätekniikan: kaikki liitäntätekniikat ovat kaksinkertaisen toimintakuilun ansiosta vapaasti yhdisteltävissä – samoilla lisävarusteilla.

Lisäksi silloitus-, merkintä- ja koestustarvikkeet on standardisoitu ja alentavat siten logistiikka- ja varastokustannuksia.

TRABTECH – kattava ylijännitesuojaus

Kattava ylijännitesuojaus

Rakennuksen sähkönsyötöstä päätelaitteeseen, tiedonsiirtojohdosta aurinkopaneelilaitteistoon – suojaa laitteet ja asennukset Phoenix Contactin ylijännitesuojauksella.

Sähkönsyötön ammattimainen suojaus on moniportainen. Vain siten ylijännitteen valtavat energiamäärät voidaan rajoittaa turvallisesti jännitteeseen, jonka laite kestää.

Huomaa myös: tieto- ja kommunikaatiojohdot mahdollisesti edistävät vahingollisia ylijännitteitä asennuksessa.

Suojapiiri
Muodosta harkiten kaikista suojattavista laitteista piiri. Kaikki johdot, jotka piiri leikkaa, tulee varustaa ylijännitesuojauksella. Vain siten voit varmistaa kattavan suojan asennuksellesi.

MARKING system – merkintäjärjestelmät

Merkintäjärjestelmät

Selkeän asennuksen varmistamiseksi saatavana on suuri valikoima merkintämateriaaleja. Valitse sopiva liitinmerkintä – UniCard- tai UniSheet-muodoissa sekä rulla- ja arkkimuodoissa.

Saaatavana on useita eri tyyppejä: pujotettavia, työnnettäviä, napsautettavia tai liimattavia johdinmerkintöjä. Kytkentäkaappien optimaaliseen ja yksilölliseen merkitsemiseen tarjolla on erilaisia laitemerkintöjä.

Luonnollisesti löydät meiltä myös sopivat tulostimet ja ohjelmistot merkinnän yksilölliseksi painamiseksi. Lisäksi voit antaa merkintäpalvelumme painaa kaikki merkinnät toiveidesi mukaan.

TOOL fox – työkalut

Ammattimaisten käsittelytyökalujen ohjelma

Valitse jokapäiväiseen työhön ammattimaiset käsittelytyökalut täydellisestä ohjelmasta - kaikkiin sähkötekniikan käyttöihin.

Ergonomiset työkalut katkaisuun, kuorintaan, puristamiseen ja ruuvaamiseen vakuuttavat optimaalisella käyttömukavuudella ja laadulla: erityisesti karkaistu työkaluteräs on pitkäikäinen.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje