Tehdasinfra

Tehdasinfra

Resurssien tehokas ohjaus

Energiatehokkaan infrastruktuurin varmistavat ratkaisut ovat taloudellisen tuotannon edellytys.

Takaisin: Sovellukset ja ratkaisut

Kategoriat

  • Ratkaisu valonohjaukseen

    Phoenix Contactin valaistuksen ohjausjärjestelmä mahdollistaa joustavan ja helpon valaistusteknisten laitteiden ohjauksen tuotantotiloissa ja toimistossa.

Tehtaan infrastruktuuri tukee etusijalla olevaa tuotantoprosessia. Infrastruktuurin merkitys lisääntyy kasvavien energiatehokkuusvaatimusten mukana. Riittävä määrä sähköä, vettä, kaasua ja lämpöasteita on oltava oikeaan aikaan saatavana.

Lisäksi rakennuksissa ja tuotannossa käytettäviä ja vapautuvia resursseja on koordinoitava automaattisesti alueiden välillä. Phoenix Contactin käytännössä testatut konseptit ja tuotteet tukevat tätä vaatimusta.

Edut

  • Älykäs valonohjaus optimaaliseen valaistukseen ja tilaperusteiseen energiankulutukseen
  • Monipuoliset monitorointiratkaisut varmistavat saatavana olevien resurssien kestävän käytön
  • Standby-ratkaisut säästävät energiaa

Tilaperusteinen poistoimu

Imujärjestelmä valmistushallissa  

Terveyttä vaarantavien kaasujen energiatehokas imujärjestelmä

Hitsauskaasut ovat vahingollisia terveydelle ja ne on imettävä pois. Energian säästämiseksi imujärjestelmän pitäisi toimia kuitenkin vain, kun myös tuotannossa syntyy kaasuja.

Phoenix Contactin pienohjaukset ja virtamuuntajat sekä jälkiasennettavat, itsensä erittäin nopeasti takaisin maksavat Standby-ratkaisut vastaavat tähän vaatimukseen. Ne vähentävät myös lämpöenergian poisimua.

Energianhallinta

Monitorointiratkaisut energian- ja tehonmittaukseen  

Mukautettava ratkaisu energian- ja tehonmittaukseen

Sopiva energianhallinta tuo merkittäviä säästömahdollisuuksia koneiden ja järjestelmien taloudelliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön.

Edellytyksenä on energiavirtojen tunnistaminen. Phoenix Contact tarjoaa energian- ja tehonmittaukseen monitorointiratkaisuja, joita voidaan mukauttaa vaatimusten mukaan ja integroida jo asennettuihin järjestelmiin.

Valonohjaus

Kytkentäkaapin komponentit valonohjaukseen  

Kokonaisratkaisu valonohjaukseen

Valoa käytetään nykyään selektiivisesti ja tehokkaasti siellä, missä sitä todella tarvitaan. Säästä energiaa valaisemalla vain ne alueet, joilla ihmiset tarvitsevat valoa.

Phoenix Contact helpottaa valonohjausten web-pohjaisella konfiguroinnilla ja verkotuksella tehdasvalaistuksen suunnittelua, käyttöönottoa ja käyttöä.

Energiatehokkuuden ratkaisut

Energiantoimituksesta rakennuksiin ja pysäköintipaikoille – harkittu tehdasinfra tekee ajoneuvojen tuotannosta mahdollisen. Phoenix Contact tarjoaa tähän tarkoitukseen täydellisiä konsepteja.

Alueelta toiselle ulottuvan valaistuksen tarvetta mitataan ja ohjataan suhteessa luonnollisen valon määrään ja tuotannon vaatimuksiin. Imujärjestelmien Standby-ominaisuus varmistaa energiatehokkaan käytön.

Topologia: ratkaisut energiatehokkaaseen tehdasinfraan

Energiatehokkaan tehdasinfran konsepti

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje