Sovellukset ja ratkaisut

Sovellukset ja ratkaisut

Alalle räätälöidyt ratkaisut

Valitse innovatiiviset konseptit tehokkaisiin prosesseihin autonvalmistuksessa.

Takaisin: Autoteollisuus

Kategoriat

 • Prässäämö
  Prässäämö

  Järjestelmäsi käytettävyys on ensisijainen vaatimus – Phoenix Contactin ratkaisujen avulla voit vastata siihen.

 • Korin valmistus
  Korin valmistus

  Phoenix Contactilta on saatavana verkkotuotteet ja ohjaukset hyväksyttyjen IT-standardien pohjalta yksinkertaisiin suunnitteluprosesseihin ja nopeaan tuotantoon.

 • Maalaus
  Maalaus

  Phoenix Contactin automaatiotekniikka varmistaa keskeytymättömät ja huippuunsa automatisoidut prosessit kuljetuksessa, käsittelyssä ja maalauksessa.

 • Laitevalmistus
  Laitevalmistus

  Phoenix Contact tarjoaa hajautettuja automaatioratkaisuja, ohjelmistotuotteita ja palveluja tehokkaaseen järjestelmän toimintaan laitevalmistuksessa.

 • Kokoonpano
  Kokoonpano

  Phoenix Contactin automaatioratkaisut parantavat ergonomiaa komponenttien manuaalisessa asennuksessa sekä varmistavat täsmälliset logistiikka- ja asennusprosessit.

 • Kuljetustekniikka
  Kuljetustekniikka

  Phoenix Contactin ratkaisut mahdollistavat visualisoinnin edullisen suunnittelun sekä logistiikkaprosessien selektiivisen ohjattavuuden.

 • Tehdasinfra
  Tehdasinfra

  Phoenix Contactin käytännössä testatut konseptit ja tuotteet tukevat resurssien koordinointia rakennuksissa ja tuotannossa.

Tuotantoprosessissa vaaditaan kestäviä, avoimia ja yhtenäisiä automaatioratkaisuja. Erittäin tärkeitä ovat turvallinen tiedonsiirto, toiminnallinen koneturvallisuus, täydellinen diagnostiikka sekä korkea käytettävyys ja käsittelynopeus.

Autoteollisuuden pitkäaikaisena kumppanina Phoenix Contact toimittaa täydellisiä ratkaisuja yksittäisille tuotantoalueille. Perustana on usein yhtenäiseen ohjelmisto- ja käyttöarkkitehtuuriin pohjautuva automaatiostandardi. Liitännät suunnittelutyökaluihin ja yksinkertainen visualisointi vähentävät suunnittelutöiden tarvetta huomattavasti.

Yleistä: ajoneuvojen tuotanto

Yleistä: ajoneuvojen tuotanto

Konseptit ohjaukseen ja teollisuuden tiedonsiirtoon ajoneuvojen tuotannossa

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje