Kampanjat

Tutustumistarjous SWITCH 2208 PN -kytkin

SWITCH 2000 -kampanja

Tutustu kytkin-tarjoukseemme, joka on voimassa vuoden 2018 loppuun asti. We make PROFINET easy!

Täysin uutta – SKEDD

SKEDD

Piirikorttiliitin SDC 2,5 liitetään uuden SKEDD-suorapistotekniikan avulla suoraan läpivientireikien kautta piirikorttiin. Ei vaadi työkaluja eikä erillistä perusosaa!

Lue lisää ohesesta esitteestä!

RJ45 Ethernet-kaapelit teollisuuskäyttöön

RJ45 Ethernet-kaapelit

RJ45 Ethernet -kaapelit myös teollisuuskäyttöön. Katso lisätietoja oheisesta esitteestä.

Monitoiminen puristuspihti nauhaholkeille

CRIMPFOX 4 in 1

CRIMPFOX 4 in 1 on monitoiminen puristuspihti johdinten ja pääteholkkien käsittelyyn. Yhdellä työkalulla kaikki työvaiheet: leikkaus, kuorinta, säikeiden kiertäminen sekä puristus. 4-vaiheinen momenttipuristus takaa luotettavan kontaktin myös teolliseen käyttöön.

Ukkossuojauksen uusi aika - pyydä tarjous ja saat ylijännitesuojan kodin elektroniikalle

SEC

Uudet SEC-sarjan ylijännitesuojat on toteutettu ainutlaatuisella kipinävälitekniikalla, jonka avulla kipinävälin paloaika on vain 2 prosenttia verrattuna perinteisiin kipinäväleihin. Tekniikan ansiosta ylijännitetapahtuman seurausvirrat on saatu minimoitua. Näin vähennetään kuormitusta sähköverkossa, sulakkeissa ja ylijännitesuojassa. Pienempi kuormitus pidentää sähköjärjestelmän elinikää ja varmistaa myös ylijännitesuojauksen pitkän eliniän. Osoituksena korkeasta laadusta annamme kaikille SEC-sarjan ylijännitesuojille viiden vuoden takuun.

SEC-sarjaan kuuluu myös uudet sulakevapaat ylijännitesuojat. Nämä suojat voidaan asentaa kaikkiin kohteisiin ilman erillisiä etusulakkeita, näin säästyy arvokasta tilaa, asennusaikaa ja tarvikkeita.

Pyydä tarjous juuri tarpeeseen sopivasta SEC-ukkossuojauksesta. Teemme ohittamattoman kampanjatarjouksen, takaamme tarjoustuotteille 5 vuoden takuun ja annamme tarjouksen pyytäneille ukkossuojan kodin elektroniikan suojaamiseksi sähköisen kesän vaaroilta.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla Olli Korpiselle. Yksi ylijännitesuoja/tarjouspyyntö. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Kodin ja kiinteistön sähkölaitteet suojaan ukonilman vaaroilta

Kodin ja kiinteistön sähkölaitteet suojaan ukonilman vaaroilta

Ukkonen voi vaurioittaa kodin sähkölaitteita. Suojaaminen irrottamalla jokainen sähkölaite verkosta voi olla aikaa vievää, kun laitteita kotitalouksissa on yhä enemmän.  Tehokkailla Valvetrab-ylijännitesuojilla suojaat helposti kodin ja kiinteistön sähkölaitteet.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje