Takaisin

Tunneli-infrastruktuuri-seminaari 27.1.2017

Tunneli-infrastruktuuri-seminaari
Kello:11:30-16:00 (tilaisuuden aluksi tarjotaan lounas)
Hinta: maksuton

Turvallisuus ja käytettävyys ovat tunneli-infrastruktuurin ratkaisevat suureet. Kustannustehokkuus on myös tärkeä osa tunnelihankkeita. Phoenix Contactin tuotteilla löydät ratkaisun kaikenkokoisiin projekteihin.

Tunneliautomaatio asettaa erityisiä vaatimuksia järjestelmille. Käytettävyyden on oltava erittäin suuri, sekä usein myös redundanttinen, jotta häiriöt eivät aiheuta keskeytyksiä. Phoenix Contact tarjoaa luotettavaa tekniikkaa sekä tunnelin rakentajille että muihin liikennejärjestelmiin.

Aika ja paikka:

Tunneli-infrastruktuuripäivä pidetään 27.1. Phoenix Contactin toimitiloissa Niittytie 11, 01300 Vantaa. Mukaan seminaariin mahtuu 30 henkilöä, joten ilmoittaudu pian! Seminaari on maksuton.

Tarjoamme seminaarin alussa klo 11:30 alkaen lounaan kaikille osallistujillemme sekä iltapäiväkahvit. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat tai erikoisruokavalion ilmoittautumislomakkeen kommenttikentässä.

Tavoitteet

Seminaarin jälkeen sinulla on parempi ymmärrys siitä mitä kaikkea Phoenix Contact voi tarjota valmiina paketteina. Näitä ovat muun muassa ohjaukset, turvallisuus, suojaus, virransyöttö, kaapelointiratkaisut ja valaistus. Olet vakuuttunut, että olemme luotettava toimittaja tunneliprojekteihin.

Sisältö

Seminaarissa asiantuntijamme Christophe Steppe, Head of Industry Management Tunnel Infrastructure ja Joris Huegaerts, Head of Industry Management Tunnel Infrastructure kertovat, kuinka olemme hoitaneet tunneliprojekteja Euroopassa ja muualla maailmassa. Pääpaino on ratkaisuissa, joita meillä on tarjota hankkeisiin. Muutama esimerkkiprojekti käydään läpi. Tilaisuus on englanninkielinen.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje