Koulutukset ja seminaarit

Seminaarit

Koulutukset ja seminaarit

Päivitä osaamistasi. Sivuilta löydät tietoja koulutuksistamme, seminaareistamme ja infotilaisuuksistamme.

PLCnext Engineer -ohjelmointialustan koulutukset

Koulutuset

PLCnext Technology on Phoenix Contactin uusi avoimeen lähdekoodiin perustuva PLC-tuoteperhe. PLCnext Engineer -ohjelmointialusta on ilmainen, helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmointi- ja konfigurointityökalu PLCnext-kontrollereille. Tarjoamme kahta eritasoista koulutusta ohjelmointialustan käyttöönottoon. Koulutukset on mahdollista toteuttaa joko webinaarina tai lähiopetuksena sovitussa paikassa.

Teollisuus-Ethernet-koulutus

Teollisuus-Ethernet-koulutus

Ethernet-perustaisten protokollien yleistyminen ja erityisesti niiden ominaisuuksien hyödyntäminen vaatii hallittavien kytkinten käyttämistä. Tämä koulutus antaa perusteet hallitavan kytkimen valintaan ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Koulutukset on mahdollista toteuttaa joko webinaarina tai lähiopetuksena sovitussa paikassa

Visu+ 2 -visualisointiohjelmiston perusteet

Visu+ 2 -visualisointiohjelmiston perusteet

Hyvä visualisointi on automaation tehokkaan käytettävyyden perusta – niin tuotantoalueella (HMI) kuin valvomossakin. Visu+ 2 on skaalautuva visualisointiohjelmisto, joka tarjoaa helppokäyttöiset työkalut niin HMI:n kuin valvomo PC:n ohjaus- ja valvontatehtävien ohjelmointiin. Tässä koulutuksessa keskitytään HMI:n käyttöönottoon tarkoitetun maksuttoman Visu+ 2 Express -käyttöön, mutta samat toiminnot löytyvät myös valvomosovelluksissa.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260