Takaisin

Automaation uusi ulottuvuus - aamupäivätilaisuudet

PLCnext teknologia
Kello:8:30 alkaen
Hinta: maksuton (sis. aamukahvin ja lounaan)
Osanottajamäärä enintään: 25

Maailma muuttuu – ja automaatio sen mukana

Ohjelmoitavat logiikat mullistivat teollisuusautomaation noin neljä vuosikymmentä sitten. Digitalisaation laajentuminen on kuitenkin osoittanut perinteisten ohjausjärjestelmien (PLC) kankeuden vastata nykyajan vaatimuksiin. Tällaisia ovat mm. joustavuus toteutaa uusia toiminnallisuuksia ja liityntärajapintoja sekä lisääntyvän laskentakapasiteetin tarve ja tietoturvan tuomat haasteet. Siksi Phoenix Contact päätti kehittää aivan uudentyyppisen teknologian ratkaista automaation haasteita pitkälle tulevaisuuteen. Nimekseen uusi ratkaisu sai PLCnext Technology.

Tavoitteet

Avata PLCnext Technologyn avoimuuden luomat mahdollisuudet tulevaisuuden teollisuusautomaatiossa sekä päivittää verkkoturvatekniikan viimeisimmät tuulet.

Sisältö

Tilaisuudessa tuotepäällikkö Reijo Leinonen valottaa, kuinka PLCnext Technology mahdollistaa rinnakkaisen työskentelyn eri ohjelmistokomponenteilla - kuten Visual Studio, Eclipse, Matlab Simulink ja PC Worx Engineer - sekä ohjelmakoodien vaivattoman soveltamisen IEC 61131-3:n mukaan ja C/C++- ja C#-kielillä. Kuulet myös, kuinka muiden valmistajien tai Open Source -yhteisön toimintoja voidaan liittää Phoenix Contactin automaatiojärjestelmään.

Tuotepäällikkö Henri Joutsiniemi puolestaan avaa PLCnext Technologyn ja teollisuusverkojen kyberturvallisuuden näkökulmaa.

Ruksaa alla olevasta listasta sinulle sopiva seminaaripaikka ja ilmoittaudu tilaisuuteen. Jos yrityksessäsi on henkilöitä, jotka voisivat olla kiinnostuneita tapahtuman sisällöstä, niin välitäthän tiedon seminaarista myös heille.

Tilaisuus aloitetaan aamukahvilla klo 8:30 ja esitykset alkavat klo 8:45. Tilaisuus päättyy klo 12:00 nautittavaan lounaaseen.

Vielä voit ilmoittautua.

 

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje