Uutisiin

Yritysjohdon laajentaminen

21.02.2020

Phoenix Contactin yritysjohto  

Phoenix Contactin yritysjohto

Phoenix Contactissa tehdään johdon ja vastuualueiden uudelleenjärjestelyjä henkilöstöjohtajan professori tohtori Gunther Oleschin ja teknologiajohtajan Roland Bentin jättäessä tehtävänsä eläkkeelle siirtymisen vuoksi 12 seuraavan kuukauden kuluessa.

Yritysjohto saa 1.8. neljä uutta jäsentä, joista seuraavat kolme toimivat liiketoimialojen johtajina: Dirk Görlitzer, Torsten Janwlecke ja Ulrich Leidecker. Operativiisina johtajina he vastaavat keskeisistä liiketoimintayksiköistä oman toimialansa lisäksi. Neljäntenä yritysjohtoon nimitetään tohtori Frank Possel-Dölken, joka toimii CDO:na (Chief Digital Officer). Tällä hetkellä Possel-Dölken on Corporate Technology & Value Chain -liiketoimintayksikön johtaja. Hänen tuleva vastuualueensa sisältää myös IT-liiketoimintayksikön sekä kaikki digitalisoitumiseen liittyvät asiat. Siten digitalisaatio siirtyy teknologia- ja prosessikehityksen keskiöön.

Kaikki yritysjohdon vastanimitetyt jäsenet ovat jo menestyksekkäästi toimineet Phoenix Contactin johtotehtävissä usean vuoden ajan. "Uusien jäsenien myötä konsernimme voi entistä kokonaisvaltaisemmin kehittää edelleen sen johtoa ja rakennetta", sanoo toimitusjohtaja Stührenberg. "Tehtävänä ja tavoitteena olikin valmistella Phoenix Contact -konserni tulevaisuuden vaatimuksiin. Erityisesti CDO:n nimittämisellä on tärkeä merkitys digitalisoitumisessa. Yrityksen innovatiivisuus ja innovaatiostrategiat sekä IT-toiminnot ovat menestyksen kannalta merkittäviä tekijöitä alkaneella vuosikymmenellä." Toimitusjohtaja Frank Stührenberg ja talousjohtaja Axel Wachholz muodostavat yritysjohdon neljän uuden jäsenen kanssa keväästä 2021 alkaen.

Professori tohtori Gunther Olesch jättää toimensa yritysjohdossa heinäkuussa 2020 täyttäessään 65 vuotta. Hän jatkaa edelleen Phoenix Contactissa kevääseen 2021 asti luottamus- ja yhdistystehtävissä. HR-osasto on elokuusta alkaen toimitusjohtajan vastuulla. "Yrityskulttuurin turvaaminen sekä osaavien henkilöiden kehittäminen ja rekrytoiminen ovat etusijalla", toteaa toimitusjohtaja Stührenberg. Roland Bent jatkaa yritysjohdossa helmikuuhun 2021 asti, jolloin hän jättää toimensa suunnitellusti täyttäessään 63 vuotta. Sen jälkeen hän toimii edelleen Phoenix Contactin kansainvälisen standardoinnin päävaltuutettuna ja hoitaa myös kansalliseen ja kansainväliseen standardointiin liittyviä kunniatehtäviään.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje