Uutisiin

Turvallisuutta IPC Windows 7 -järjestelmille

09.03.2020

Suojakilvelliset koneet  

mGuard suojaa Windows 7 -teollisuusjärjestelmiä

14. tammikuuta 2020 lähtien Windows 7 -käyttöjärjestelmälle ei ole enää tukea. Microsoft ei toimita enää turvapäivityksiä uusien turvallisuusriskien poistamiseksi.

Tämä antaisi hyökkääjille mahdollisuuden tunkeutua tuotantotietokoneisiin Windows 7 -käyttöjärjestelmän avulla, mikä lisäisi jokapäiväistä tietoturvariskiä.

Turvallinen ja edullinen ratkaisu on teollisuuden mGuard Security -turvatuotemoduulin jälkiasennus. Se integroidaan verkkoon ennen uhattua Windows-tietokonetta ja varmistaa tietokoneen toisiinsa sovitettujen turvatoimintojen avulla. Lisäksi moduulissa on patentoitu Stealth Mode, joka huolehtii, että varmistettavassa järjestelmässä ei tarvitse suorittaa muutoksia – ei sen verkkoinfrastruktuurissa eikä myöskään itse Windows-tietokoneessa. Näin mGuard Security-moduuli voidaan integroida läpinäkyvästi jälkikäteen jo olemassa olevaan verkkoon. Lisäksi suojattavan järjestelmän MAC- ja IP-osoitteet tallennetaan automaattisesti. Verkkokonfiguraatio säilyy niin ikään muuttumattomana. Näin tuotantokone voidaan varmistaa Windows 7 -ohjaustietokoneen kanssa nopeasti, helposti ja ilman riskejä.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje