Uutisiin

Kokonaisvaltaiset videovalvontaratkaisut teollisuuden käyttöön

25.07.2019

Videovalvonta  

Luotettavaan valvontaan

Phoenix Contact tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun teollisuuden langalliseen ja langattomaan IP-videovalvontaan.

Phoenix Contact tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun teollisuuden langalliseen ja langattomaan IP-videovalvontaan. Tämä sisältää kattavan valikoiman yhteys- ja automaatiotekniikoita, joita käytetään kameran ja videopalvelimen välillä.

Kamera voidaan liittää videopalvelimeen turvallisesti teollisuuden Ethernet-komponenttien, teholähteiden, ylijännitesuojien, pistoliittimien, kaapelien, johtojen, liittimien ja 19 tuuman komponenttien avulla. Tarvittavia komponentteja on saatavilla yksittäin, rakenneryhminä tai liitäntävalmiina kaappeina. Tuotteet sopivat teollisuuskäyttöön, ja siten niiden avulla voidaan varmistaa hyvä verkon käytettävyys myös kriittisissä sovelluksissa.

IP-videovalvontaratkaisu soveltuu pieniin asennuksiin ja suuriin järjestelmiin, joihin liittyy korkeita turvallisuusvaatimuksia. Rakennusten ja yritysalueiden kohdevalvonnan lisäksi niiden avulla voidaan myös valvoa teknisiä laitteita. Phoenix Contact tarjoaa myös kattavia neuvontapalveluita projektisuunnitteluun ja videoasennusten suunnitteluun.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje