Uutisiin

Standardoitu automaatio optimoi laitesuunnittelun

22.05.2019

Tuotekuva Smart Production Cabinet  

Standardoitu ja modulaarisesti laajennettava automaatioratkaisu tuotanto- ja kuljetuslaitteiden ohjaukseen, valvontaan ja vianmääritykseen.

Smart Production Cabinetin avulla voit automatisoida tehokkaasti tuotanto- ja kuljetuslaitteiden toimintoja valvonnasta monimutkaisiin laiteohjauksiin.

Standardoidun ja modulaarisesti laajennettavan automaatioratkaisun vapaasti konfiguroitavat toiminnot lisäävät käyttömahdollisuuksia. Yksilölliseen suunnitteluun verrattuna Smart Production Cabinetin toteutus on huomattavasti nopeampaa ja käyttöönotto helpompaa, koska suunnitteluun kuluu selvästi vähemmän aikaa ja ohjelmistopaketit sisältyvät toimitukseen. Tämä ei vain tuo rahallisia etuja, vaan optimoi myös projektiin kuluvan ajan. Asennettu PLCnext-ohjaus ja mukana toimitettava suunnitteluohjelmisto helpottavat käyttöönottoa, koska voit valita ohjelmointikielen (kuten IEC 61131 tai korkean tason ohjelmointikielet) vapaasti. Ohjaukseen integroitu pilviyhteys mahdollistaa älykkäiden palveluiden valinnaisen käytön. Näin voit ennakoivan kunnossapidon ja Big Data -analyysien puitteissa hyödyntää entistä tehokkaampia laitetoimintoja.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje