Uutisiin

QUINT DC-UPS teollisiin verkkoihin

24.05.2018

QUINT DC-UPS  

QUINT DC-UPS teollisiin verkkoihin

Uusi QUINT DC-UPS voidaan integroida vakiintuneisiin teollisiin verkkoihin: laitteet toimivat keskeytyksettä verkkovirran katkettuakin.

Integroidun PROFINET-, EtherNet/IP™-, EtherCAT- tai USB-liittymän ansiosta yhteys verkkoon syntyy joustavasti ja helposti. Laitteessa on kaikki verkkotekniikat ja neljä teholuokkaa: 5 A, 10 A, 20 A ja 40 A.

IQ-tekniikkaa käyttävä älykäs akunhallintajärjestelmä huolehtii akun optimaalisesta käytöstä. Tekniikka estää seisokit valvomalla toimintaa ja akun tilaa ennakoivasti. Näitä toimintoja ovat esimerkiksi akun jäljellä oleva käyttöikä (State of Health) ja akun todellinen lataustila (State of Charge). Siksi on mahdollista varautua akun vaihtamiseen odotettavissa olevan käyttöiän perusteella. Automaattinen tunnistus tunnistaa liitetyn akun tyypin automaattisesti. Olosuhteisiin sopeutettu lataus maksimoi akun jäljellä olevan käyttöiän. Tehokas laturi, jonka virta on jopa 5 A, lataa akun mahdollisimman nopeasti. Akun suuri kapasiteetti mahdollistaa pitkät toiminta-ajat ja parantaa laitteen käytettävyyttä.

Integroitujen liitäntöjen ansiosta energiamäärän valvonta, toiminnan valvonta, laitteen parametrointi ja siirto turvalliseen tilaan ovat mahdollisia ajasta ja paikasta riippumatta. Lähtövirran ja -jännitteen valvonta sekä laitteen manuaalinen kytkeminen päälle ja pois parantavat järjestelmän tehokkuutta. Kylmäkäynnistystoiminto Battery Start aloittaa virransyötön myös ilman verkkovirtaa. Siksi toimintojen testaus ja käyttöönotto ovat mahdollisia ilman verkkovirtaa. SFB-tekniikka laukaisee vakiojohdonsuojakytkimet selektiivisesti, ja rinnankytketyt laitteet toimivat edelleen.  Keskeytymättömän virtalähteen leveys on 35–47 mm ja korkeus 130 mm, joten se säästää paljon tilaa kytkentäkaapissa.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje