Uutisiin

Phoenix Contact Innovation Ventures investoi mobiiliin robotiikkaan

19.06.2019

Logo Accerion  

Logo Accerion

Phoenix Contact Innovation Ventures GmbH hankki toukokuussa osakkuuden hollantilaiseen Unconstrained Robotics B.V. -yritykseen, joka tunnetaan myös nimellä Accerion, yhdessä paikallisen sijoitusrahasto LIOF:n kanssa.

Venlossa sijaitseva startup-yritys on teknologia-alan yritys, joka kehittää ja myy infrastruktuurittomia paikannusjärjestelmiä mobiileille roboteille sekä autonomisille ajoneuvoille. Willem-Jan Lamersin ja Vincent Burgin vuonna 2015 perustama yritys on jatkuvasti kehittänyt ja päivittänyt paikannusjärjestelmiään. He käyttävät lattioita robotin sijainnin laskemiseen. Optiset mittaukset ja omat algoritmit mahdollistavat turvallisen navigoinnin huoneissa. Tällä hetkellä markkinoilla on kaksi tuotesarjaa.

Rahoituksen tarkoituksena on mahdollistaa yritykselle lisää kasvutilaa sekä tuotevalikoiman teknologinen kehitys. "Autonomiset ajoneuvot sekä mobiilit robotit ovat olennainen osa tuotannon ja logistiikan automatisointia. Tämänhetkisellä tekniikalla ei voida kokonaan ratkaista manuaalisten toimintojen vähentämistä. Accerionin kehittämä tekniikka avaa täysin uusia sovelluksia, sillä se toimii täysin ilman infrastruktuuria", selventää Marcus Böker, Phoenix Contact Innovation Ventures GmbH:n toimitusjohtaja. "Näemme suuren potentiaalin intralogistiikan automatisoinnissa."


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje