Uutisiin

Signaalijärjestelmien toiminnallinen turvallisuus

18.06.2019

Signaalivalo tyyppi 200S  

Signaalivalaisin tyyppi 200S merenkulun signaalijärjestelmiin

Phoenix Contactin tyypin 200S signaalivalot tuovat turvallisuutta merenkulun signaalijärjestelmiin, esim. suluissa tai liikkuvissa silloissa.

Integroitu ja autonominen valvontatoiminto mahdollistaa turvallisen LED-valojen diagnostiikan turvallisuusstrandardin IEC 61508 mukaan.

LED-tekniikkaan perustuva valaistus tarjoaa etuja on signaalijärjestelmän energiansäästön ja pitkäikäisyyden kannalta. Toistaiseksi ratkaisematta on ollut LED-valojen turvallisuuteen liittyvä valvonta. Tyypin 200S signaalivalojen avulla voidaan LED-teknologian tuomat edut sovittaa yhteen tämänhetkisten turvallisuusstandardien SIL 2 tai Performance tasoon D asti. Tietoliikenneliittymän kautta käytössäsi on lukuisia valoja koskevia diagnostiikka- ja tilatietoja. Mikäli valon toiminnallisuus ei ole taattu, siirretään järjestelmä turvalliseen tilaan. Vankka suojausluokan IP65 alumiinikotelo tekee valosta sopivan erityisesti vaativaan ulkokäyttöön vesiteillä.

Phoenix Contact tarjoaa valoihin räätälöidyt ja kattavat ratkaisumahdollisuudet koko signaalijärjestelmäsi toiminnallisen turvallisuuden varmistamiseksi. Tarjoamme etenkin signaalijärjestelmille ohjausyksiköitä, kytkentäkaappeja ja esikalustettuja kaapelointeja signaalijärjestelmän helppoon ja nopeaan käyttöönottoon ilman erillistä ohjelmointitarvetta.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje