Uutisiin

Italialaisissa kilpamoottoripyörissä käytetään Phoenix Contactin ajoneuvojen CCS-latausrasiaa

25.07.2019

Phoenix Contactin latausrasia ja latauskaapeli sähkömoottoripyörien lataamiseen  

Sähkökilpamoottoripyörää ladataan Phoenix Contactin lataustekniikan avulla

Energica Motor Company S.p.A. on ensimmäinen italialainen Supersport-sähkömoottoripyörien valmistaja. Tehokkaissa Ego Corsa -moottoripyörissä on Phoenix Contact E-Mobilityn CCS-Inlet-liittimet.

Sähkömoottoripyöriä käytetään ensimmäisen kerran FIM Enel MotoE -luokan MM-osakilpailussa Sachsenringillä 7. heinäkuuta 2019. Energica on ainoa valmistaja, joka osallistuu MM-osakilpailuun.

Energican kaikki moottoripyörät tuhoutuivat tulipalossa maaliskuussa 2019, joten MotoE-luokan MM-sarjan aloitus jouduttiin siirtämään heinäkuulle. Phoenix Contact E-Mobility rahoittaa kaikki näiden uudelleen valmistettujen pyörien Inlet-liittimet.

CCS-Inlet-liittimiä voidaan käyttää niin perinteiseen lataamiseen vaihtovirralla kuin nopeaan lataamiseen tasavirralla. CCS-latausliitäntä parantaa turvallisuutta latauksen aikana. Turvallinen latausprosessi käsittää myös tehokoskettimien lämpötilan valvonnan. PT1000-vastusanturit havaitsevat mahdollisen korkeiden ulkolämpötilojen tai ylikuormituksen aiheuttaman ylikuumenemisen. Turvallisuutta lisää myös sähkömekaaninen lukkopultti, joka lukitsee latauspistokkeen ajoneuvon Inlet-liittimeen latauksen ajaksi ja estää siten latauspistokkeen irrottamisen kuormituksen aikana.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje