Uutisiin

Phoenix Contact on BACnet International -yhdistyksen virallinen jäsen

03.09.2019

Älykäs rakennusautomaatio  

Älykkäiden rakennusten suunnitteleminen yhdessä

Avoin ja neutraali tiedonsiirtoprotokolla BACnet (Building Automation and Control Networks) luo mahdollisuuden antureiden, säätimien, toimilaitteiden ja eri valmistajien hallintajärjestelmien tiedonsiirtoon rakennusautomaation verkoissa.

BACnet International -järjestö tukee BACnet-protokollan turvallista, maailmanlaajuista käyttöä. Phoenix Contact kuuluu nyt virallisesti tähän rakennusautomaation merkittävien nimien joukkoon.

Rakennuksenhallintajärjestelmä Emalytics sekä sopivat IoT-ohjaukset mahdollistavat Blombergissa sijaitsevalle yritykselle rakennusten automatisoinnin käyttämällä rakennusalalla tyypillisiä protokollia, kuten BACnetiä.

Samalla Phoenix Contactin ratkaisuilla onnistuu siirtyminen älykkäisiin IoT-teknologioihin huomioiden myös tietotekniikka-alan kasvavat turvallisuusvaatimukset.

Bernhard Tillmanns, Global Industry Management Building Technology -johtaja: "Phoenix Contactille, teollisuuden automaation tarjoajalle, ovat kansainväliset standardit äärimmäisen tärkeitä. Tarvitsemme erilaisia tietoja, jotta saavuttaisimme ratkaisullamme lisäarvoa rakennusten omistajille ja käyttäjille. Iloitsemme, että voimme olla osa BACnet International -verkkoa. Olemassa oleviin rakennustekniikan standardeihin perustuen haluamme kehittää innovaatioitamme ja vakiinnuttaa paikkamme rakennusalan digitalisoinnissa ja turvallisuudessa.

Phoenix Contactilla on vuosien mittainen ja kattava prosessiosaaminen teollisuuden ratkaisuliiketoiminnassa, ja se tarjoaa Building IoT -alustan omalla "Emalytics" -rakennuksenhallintajärjestelmällään. Tämän avulla rakennusten käyttäjillä on pääsy kaikkiin tietoihin, joita tarvitaan mahdollistamaan rakennuksen kestävä ja tehokas käyttö. Samanaikaisesti parannetaan älykkään rakennuksen mukavuutta ja palveluita.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260